Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ο Τάκης Πετρόπουλος αποχαιρετά τον Σάκη Ξένο

Ο Τάκης Πετρόπουλος αποχαιρετά τον Σάκη Ξένο

Πολυσχιδής προσωπικότητα

Εγραψε στο προφίλ του ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος γιατον καλό του φίλο και καλό φίλο εκατοντάδων Πατρινών, Σάκη Ξένο:

«Σάκης Ξένος
Όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε μια βαθιά υπόκλιση στο Σάκη Ξένο για τη μεγάλη προσφορά του όχι μόνο σαν αθλητής, ποδοσφαιριστής και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων (δεν γνωρίζω άλλον αθλητή που να συνδύασε με τόση επιτυχία αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά αθλήματα), αλλά και για όσα ανιδιοτελώς και ακούραστα πρόσφερε μετά, όταν κρέμασε την ποδοσφαιρική φανέλα της Παναχαϊκής και πάρκαρε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο.
Ο πολυσχιδής Σάκης ήταν παντού πρόθυμος και χαμογελαστός να προσφέρει με τις γνώσεις του και τις ιδιαίτερες οργανωτικές ικανότητες του… στην Πιτίτσα για μια ανάβαση… στο Νταλούζ ή το κλειστό της Αλεξιώτισσας για έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ εργαζομένων… στην Πλαζ για ένα τουρνουά beach volley… παντού!
Δεν είναι τυχαίο ούτε που σαν υπάλληλος του Δήμου Πατρέων διάλεξε να εργαστεί στον Οργανισμό Νεολαίας & Αθλητισμού και στο Τμήμα Άθλησης. Ήθελε να υπηρετήσει τον αθλητισμό που αγαπούσε και πίστευε ως κορυφαία κοινωνική λειτουργία και ήταν πολύ παραγωγικός και αποτελεσματικός.
Τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιήθηκε και σαν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κοντά στους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του Θόδωρο Αργυράτο και Φίλιππο Καραμούζη.
Ο Σάκης φεύγοντας μαζί με τη μεγάλη λύπη στην οικογένεια του και τους φίλους του που τον αγαπούσαν για τον καλό χαρακτήρα και το ήθος του, αφήνει κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον Πατραϊκό αθλητισμό!
Αντίο Φίλε!».

Και δεν ειναι ο μόνος...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports