Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του συλλόγου Ερυθρά Γαία στη Λακκόπετρα

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του συλλόγου Ε...

Περιελάμβαναν ενημερωτική ημερίδα για το περιβάλλον αλλά και σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τον πνιγμό αλλά και θέατρο, σινεμά και μουσική

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Eρυθρά Γαία στην παραλία της Λακκόπετρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε: την Τετάρτη 28/7 μία υπέροχη θεατρική παράσταση από το "Άρμα θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το Σάββατο 31/7/2021 το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία προπόνησης των φιλοξενούμενων ιστιοπλοϊκών ομίλων: Ναυτικός όμιλος Θεσσαλονίκης ΝΟΘ και αθλητικός Ιστιοπλοϊκός όμιλος Πατρών, "Ιάσων".

Επίσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της παραλίας από τα σκουπίδια με τη βοήθεια των μικρών αθλητών καθώς και Ημερίδα ενημέρωσης για το περιβάλλον με το Χριστόφορο Καπόπούλο πολιτικό μηχανικό και γεωλόγο μελετητή δημοσίων έργων στην παράκτια και γεωτεχνική μηχανική. Με πλήθος ερωτήσεων και ιδεών  οι παρευρισκόμενοι μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν σε αυτήν την τόσο χρήσιμη ενημέρωση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ξενοδοχείο Ιonian Βeach.

Ο Σύλλογος "Ερυθρά Γαία" ευχαριστεί δημοσίως θερμά την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, γιατί συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί το "Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών" με θέματα που αφορούν όλους!

Πνιγμός και Τσιμπήματα (Θεωρία και πρακτική), στο οποίο συμμετείχαν οι εκλεκτοί :

Αναστάσιος Γιακουμής, Γενικός Ιατρός Δ/ντης Κέντρου Υγείας Κ. Αχαΐας, Γεωργία Ακριβοπούλου Παιδίατρος, Γεώργιος Γραμματίκας Msc Νοσηλευτής και η Βασιλική Κολυπέρα Msc Επισκέπτρια Υγείας.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και τους Santa Maura στο χώρο του Terra Rossa της παραλίας Λακκόπετρας που γέμισε με χρώματα φως και μουσική με τους τραγουδιστάδες της αγάπης τους κανταδόρους. Η 20μελής χορωδία τραγούδησε και μετέφερε το κοινό με νοσταλγία σε άλλες εποχές.

Την Κυριακή 1η Αυγούστου  το πρωί μετά την συνέχεια του σεμιναρίου πρώτων βοηθειών, κυριολεκτικά, "Ανοίξαμε Πανιά στη θάλασσα, ανοίξαμε πανιά για την Ελευθερία". Πραγματοποιήθηκαν  με απόλυτη επιτυχία οι ιστιοπλοϊκές επιδείξεις Παίδων των φιλοξενούμενων  Ναυτικών ομίλων και το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό δημιουργώντας αισιοδοξία και ελπίδα για την Ελλάδα του αύριο. Επιβραβεύτηκε η προσπάθεια όλων των μικρών αθλητών και των ομίλων, προπονητών σε κλίμα κεφιού και συγκίνησης. Το ραντεβού ανανεώθηκε και όλοι παρέλαβαν δώρα και αναμνηστικά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Την Δευτέρα 2/8/2021 ο "δια Γυμνού οφθαλμού" Κινητός κινηματογράφος πήρε τη σκυτάλη στο χώρο του Terra Rossa στην παραλίας Λακκόπετρας το βράδυ στις 9:45 με μία καταπληκτική προβολή, την ταινία " Ο αδερφός μου κυνηγάει τους δεινόσαυρους" που προβάλλεται για πρώτη φορά στην Αχαΐα.

Οι διοργανωτές (η Πρόεδρος Σοφία Πανίτσα και η Γραμματέας του Συλλόγου Σανυ Πέττα) ευχαριστούν για την στήριξη και την βοήθεια τους, την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο. Τον συντονισμό των εκδηλώσεων και του προγράμματος είχε η Βιβή Λουκοπούλου.

Οι φωτ. εστάλησαν από τους διοργανωτές, το σύλλογο Ερυθρά Γαία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture