Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας απόψε στην παραλία Λακκόπετρας

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας απόψε στην παραλία Λακκόπετρας

Παρουσιάζει την παράσταση από το σχήμα Άρμα Θέσπιδος «Ελευθερία, Ο Ύμνος των Ελλήνων» - Ακολουθούν κι άλλες εκδηλώσεις έως τη Δευτέρα 2/8

Σειρά από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες αλλά και Θέατρο, κινηματογράφος, δράση καθαρισμού παραλίας , κ.α. θα πραγματοποιηθούν από το Σύλλογο Παραλίας Λακκόπετρας «Ερυθρά Γαία».

Μάλιστα το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεκινά απόψε Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στις 21.45 το βράδυ με το ανέβασμα της παράστασης του σχήματος Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, «Ελευθερία, ο Ύμνος των Ελλήνων» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.

Το Σάββατο 31/7/2021 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Ionian beach hotel, ενημέρωση προστασίας περιβάλλοντος από τον Χριστόφορο Καπόπουλο, Πολιτικό Μηχανικό, M.Sc. και Γεωλόγο, Μελετητή Δημοσίων έργων στην παράκτια και γεωτεχνική μηχανική.

Ακόμα ενδιαφέρον θα έχει και το σεμινάριο πρώτων βοηθειών (Πνιγμός /τσιμπήματα, τι κάνουμε;) που θα γίνει επίσης το Σάββατο 31/7 στις 20.00 όπου θα μιλήσουν Ιατροί και θα δείξουν στην πράξη  τι πρέπει να κάνουμε (στον χώρο του ξενοδοχείου Ionian beach στη Λακκόπετρα).

Συμμετέχουν οι:

Αναστάσιος Γιακουμής, Γενικός Ιατρός Δ/ντης Κέντρου Υγείας Κ. Αχαΐας, Γεωργία Ακριβοπούλου Παιδίατρος, Γεώργιος Γραμματίκας Msc Νοσηλευτήςkai h Βασιλική Κολυπέρα  Msc Επισκέπτρια Υγείας.

To Σάββατο το βράδυ ο κόσμος θα απολαύσει κιθάρες, ακορντεόν αλλά και πυροτεχνήματα στην παραλία Λακκόπετρας και την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021 στις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί ιστιοπλοϊκές επιδείξεις παίδων από τους Ομίλους :

Αθλητικός Ναυτικός όμιλος Θεσσαλονίκης

& Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός όμιλος Ρίου Πατρών «ΙΑΣΟΝ» Α.Ι.Ο.Ρ. ΙΑΣ.

Την Δευτέρα 2/8/2021 στις 21.45 θα γίνει και κινηματογραφική προβολή της Ιταλοισπανικής ταινίας του Stefano Cipani «Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους - Mio fratello rincorre i dinosaur», παραγωγής 2019, διάρκειας 102 λεπτών με τους Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma. Ο Jack έχει έναν αδελφό, τον Gio, ο οποίος έχει σύνδρομο Down. Ως παιδί ο Jack πίστευε το τρυφερό ψέμα που του είχαν πει οι γονείς του, ότι δηλαδή ο Gio ήταν ένα ξεχωριστό παιδί με υπερδυνάμεις. Τώρα που σε λίγο θα πάει στο γυμνάσιο ο Τζακ δεν πιστεύει πια ότι ο αδελφός του είναι υπερήρωας, αλλά σχεδόν ντρέπεται για αυτόν, ειδικά από τότε που γνώρισε την Arianna.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture