Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mοβ extravaganza! H παλιά, εξωφρενική Gaga που ξέραμε, λίγο πριν τραγουδήσει στο Μανχάταν

Mοβ extravaganza! H παλιά, εξωφρενική Ga...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διάλεξε ένα outfit που δύσκολα περνάει απαρατήρητο από την Valentino couture collection που παρουσιάστηκε πολύ πρόσφατα στη Βενετία

Η βραβευμένη με Οσκαρ τραγουδοποιός και performer Lady Gaga ήταν μαγνήτης για τα φωτογραφικά φλας τις τελευταίες μέρες εν όψει των συναυλιών της στη Νέα Υόρκη με το ζωντανό θρύλο του τραγουδιού Τόνι Μπένετ. Όπως φάνηκε ξεκάθαρα, στόχευε να επιστρέψει στο πιο εκκεντρικό style της ντίβας που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες προβάλλοντας έξυπνα το πρόγραμμα. Το [περασμένο Σάββατο λοιπόν έκανε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της, που αναστάτωσε αυτ’οματα τα διεθνή fashion media. Φόρεσε πρώτη ένα από τα πολύ ιδιαίτερα looks της couture collection του οίκου Valentino για τον επόμενο χειμώνα με τη σφραγίδα του Pierpaolo Piccioli. Πολύ λίγες μέρες μετά το show που έκανε αίσθηση στη Βενετία, η Gaga φόρεσε ένα super mini dress σε εκρηκτικόπ μοβ που παραπέμπει σε βραδινό πόντσο ή κάπα, ενώ κατευθυνόταν στο Radio City Music Hall του Μανχάταν. Επιτυγχάνοντας ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα «που βγάζει μάτι» ξαναγύρισε στις εποχές της νιότης της, όταν ήθελε στυλιστικά πρωτίστως να προκαλεί.

Το φόρεμα απογειώθηκε με τα έντονα μαυρισμένα, γυμνά της πόδια, το καπέλο με τα φτερά του διάσημου Philip Treacy, τα γυαλιά -«μάσκα» από καθρέφτη του Marc Jacobs. Κίτρινα δερμάτινα γάντια και καφέ λεπτεπίλεπτα πέδιλα ολοκλήρωσαν το εμπνευσμένο styling των Sandra Amador + Tom Eerebout.  Σίγουρα ξέρουν πώς να ντύσουν την star για να γίνει ταχύτατα «θέμα»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View