Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ στα Ιωάννινα, βρέθηκε πτώμα γυναίκας μέσα σε μπαούλο

Θρίλερ στα Ιωάννινα, βρέθηκε πτώμα γυναί...

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν τον ανιψιό της άτυχης 69χρονης.

Σκηνές βγαλμένες από... θρίλερ εκτυλίχθηκαν στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο Πωγώνι, καθώς μέσα σε μπαούλο που ήταν κρυμμένο σε υπόγειο σπιτιού βρέθηκε το πτώμα μίας γυναίκας. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν τον ανιψιό της άτυχης 69χρονης.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 55χρονου ανιψιού της, με την οποία συγκατοικούσε.


Μετά την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Στην έρευνα μετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Πωγωνίου ενώ  συνέδραμε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

 
Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί ήδη από την Αστυνομία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά την έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με τη θεία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων που διεξήγαγε την προανάκριση έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις