Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Λαϊκή μουσική βραδιά με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη τη Δευτέρα στο παραλιακό πάρκο της Κάτω Αχαΐας

Λαϊκή μουσική βραδιά με τον Σπύρο Πολυκα...

Ο Σπύρος Πολυκανδριώτης και η 8μελής ορχήστρα του θα κάνουν μία αναδρομή στο ρεμπέτικο και σμυρναίικο τραγούδι

«Επιστροφή στις ρίζες» είναι ο τίτλος της λαϊκής μουσικής βραδιάς με το σχήμα του Σπύρου Πολυκανδριώτη, που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στις 21.30, στο παραλιακό πάρκο της Κάτω Αχαΐας.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική παρέμβαση στο χώρο της ελληνικής λαϊκής παραδοσιακής μουσικής, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεις, τις οποίες πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ΠΕ Αχαΐας. Μια πρωτοβουλία που υλοποιείται για 1η φορά, καθώς η Περιφερειάρχη Αρχή δίνει έμφαση στον Πολιτισμό ως αναγκαίο συστατικό της κοινωνίας που ενδυναμώνει τα συναισθήματα ταυτότητας, συλλογικότητας, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας το  σχήμα του Σπύρου Πολυκανδριώτη, μαζί με την οκταμελή ορχήστρα του, η οποία αποτελείται από παραδοσιακά όργανα, θα παρουσιάσουν τρία καθοριστικά ιστορικά σημεία του παραδοσιακού ρεμπέτικου & σμυρναίικου τραγουδιού.

*Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς κύριο μέλημα είναι προστασία των συμμετεχόντων αλλά και του κοινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture