Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς πήγαν να κάψουν την Πάτρα- Βρήκαν εμπρηστικό μηχανισμό στη Μ.Ο.Μ.Α- Ξερά χόρτα ποτισμένα με βενζίνη

Πώς πήγαν να κάψουν την Πάτρα- Βρήκαν εμ...

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την καταστροφική φωτιά της Τετάρτης

Τα ενδεχόμενο του εμπρησμού ή της αμέλειας ήταν τα πρώτα που άρχισαν να εξετάζουν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών από τη στιγμή που έσβησαν οι φλόγες της καταστροφικής πυρκαγιάς στις παρυφές της Πάτρας.

Με τη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της Τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι έρευνες φαίνεται οτι άρχισαν να αποδίδουν κι έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest λίγο πάνω από τη Μ.Ο.Μ.Α. εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός, τέσσερα ματσάκια από ξερά χόρτα - στάχυα ποτισμένα με βενζινοειδές, και συγκεκριμένα πάνω από τις αποθήκες πυρομαχικών.

Οι έρευνες συνεχίζονται και όλοι αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμά τους.

Προφανώς κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τον δυνατό αέρα, αποφάσισαν να κάψουν την πόλη με αυτοσχέδιους μηχανιμούς ανάφλεξης, οι οποίοι αρκούν για να μετατρέψουν τα ακαθάριστα οικόπεδα και τα ξερά χόρτα σε πύρινη κόλαση. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή της Ελεκίστρας και μέσα σε λίγη ώρα επεκτάθηκε στο Σούλι και στην Καρυά, φτάνοντας μέχρι τον Ριγανόκαμπο, αφήνοντας πίσω της πέντε καμμένα σπίτια ζημιές σε άλλα πέντε, καμένη γη και πολλές απορίες για τους λόγους που την προκάλεσαν. Απορίες που σιγά σιγά λύνονται με την εξεύρεση των μέσων που χρησιμοποιήσαν οι εμπρηστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις