Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Adidas Forum 84: Kι άλλα sneakers από τα παλιά, κοντράρουν τα ανάρπαστα Jordan

Adidas Forum 84: Kι άλλα sneakers από τα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μπάσκετ συνεχίζει να επηρεάζει το παγκόσμιο street style με τις πιο επιδραστικές celebrities όπως η Κένταλ Τζένερ να το εκπροσωπούν δεόντως

Hδη τα φόρεσαν Μπιγιονσέ, Κένταλ Τζένερ,Τζίτζι Χαντίντ. Κυκλοφορούν πολύ στο Instagram σε άπειρες φωτογραφίες νεαρών επίδοξων bloggers με στυλιστικές ανησυχίες. Τα είδαμε ακόμα στο net- a- porter σε εκδοχές low και boots, ενώ τα πετύχαμε και σε πατρινά καταστήματα. 

 

Τα Adidas Forum 84 ανήκουν στην κατηγορία των αθλητικών μοντέλων που αναβιώνουν και εξελίσσονται ταχύτατα σε street style item. Πιστά στο αυθεντικό μπασκετικό ζευγάρι του παρελθόντος παραμένουν κατά την Adidas εμβληματικά, από την πρώτη τους εμφάνιση στο παρκέ. Mε πάνω μέρος από επικαλυμμένο δέρμα, το ρυθμιζόμενο λουράκι στον αστράγαλο και ρετρό, εξωτερική σόλα καουτσούκ χαρίζουν αυθεντικό μπασκετικό style. Eίναι η απάντηση στα επίσης νοσταλγικά Jordan που έγιναν παγκόσμιο hit στην ένδυση. Κοιτάξτε μήπως τα πετύχετε σε έκπτωση αυτές τις μέρες καθώς από το φθινόπωρο θα είναι περιζήτητα ενώ κιόλας στα media λανσάρονται ως το επόμενο μεγάλο trend μόλις μαζέψουμε τη βαλίτσα των διακοπών. (H μέση τιμή τους είναι 100-120 ευρώ, τα πολύ ενημερωμένα κορίτσια θα θεωρούν από τα προσιτά must- have όπως συνέβη με τα Veja). 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View