Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kate Beckinsale: Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού, είτε τους παντρεύομαι, είτε μένω έγκυος

Kate Beckinsale: Δεν έχω βγει ποτέ ραντε...

Σε πρόσφατες αναρτήσεις έδειξε το sexy στυλ της, φορώντας δύο items

Aρκετά ενεργή είναι στα social media είναι η ηθοποιός Kate Beckinsale, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της σε πολύ επιτυχημένες ταινίες του Hollywood, όπως ήταν το «Περλ Χάρμπορ» και το «Ο Διάβολος φοράει Prada».

 
Σε πρόσφατες αναρτήσεις έδειξε το sexy στυλ της, φορώντας δύο items ιδανικά για την εποχή. Στη μία φωτογραφία την είδαμε με two pieces μαγιό σε άσπρο και μαύρο χρώμα, αγκαλιά με τα δύο σκυλάκια της στα τα νησιά Τερκς και Κέικος, ένα υπερπόντιο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Καραϊβική. Το halterneck  μπούστο της, που φαίνεται πιο ξεκάθαρα, είναι ιδανικό για γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ενώ το απαλό του χρώμα αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Στη δεύτερη ανάρτηση τη βλέπουμε να παίζει με τον φακό φορώντας ένα κομψότατο, αλλά και πολύ εντυπωσιακό σετ φούστα μπλούζα σε λευκό χρώμα. Το συγκεκριμένο co-ord, που θα μπορούμε να φορεθεί ακόμα και ως νυφικό, συνέθεταν ένα crop top με balloon μανίκια και μία μακριά φούστα με ίσια γραμμή με άνοιγμα στο πίσω μέρος. Tα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά, ενώ το μακιγιάζ της διακριτικό.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 47χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού, παραδέχθηκε πως δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού. «Είτε τους παντρεύομαι είτε μένω έγκυος», αποκάλυψε χαριτολογώντας.

Στο ενεργητικό της έχει έναν γάμο, ένα παιδί, ενώ τις καταλογίζονται και πολλές σχέσεις με επίσης γνωστούς άντρες. Ωστόσο, η Βρετανίδα ηθοποιός ισχυρίζεται πως δεν έχει βγει ποτέ κανονικό ραντεβού.

«Ξέρεις, δεν έχω βγει ποτέ κανονικό ραντεβού. Γνωρίζω κάποιον, κυρίως μέσω δουλειάς, και είτε τον παντρεύομαι είτε μένω έγκυος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight