Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη για τον π. Σωτήριο Αργυρόπουλο, εφημέριο για χρόνια στο Κομπηγάδι

Θλίψη για τον π. Σωτήριο Αργυρόπουλο, εφ...

Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 18/7/2021 στις 12 το μεσημέρι στην Χαλανδρίτσα

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του ιερέως π. Σωτηρίου Αργυρόπουλου σε ηλικία 92 ετών. Ο εκλιπών ιερέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της Χαλανδρίτσας και για πολλά χρόνια ήταν ο εφημέριος στην κοινότητα Κομπηγάδι, στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και κατέληξε.

Η είδηση ότι ο σεβάσμιος π. Σωτήριος Αργυρόπουλος εκοιμήθη λύπησε τους συντοπίτες του και όλους όσους τον ήξεραν και τον εκτιμούσαν. Παρότι είχε μεγαλώσει και είχαν περάσει τα χρόνια & πλέον ήταν συνταξιούχος, φρόντιζε πάντα να πηγαίνει στην εκκλησία και να τελεί τη Θεία λειτουργία. Αφήνει πίσω του τη πρεσβυτέρα Θεώνη αλλά και τα τρία του παιδιά Σοφία, Αργύρη και Παναγιώτη ενώ είχε τη χαρά να δει εν ζωή και 4 εγγόνια, ένα εκ των οποίων έχει πάρει και το όνομα του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη Χαλανδρίτσα την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις