Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η άσχημη εικόνα του Δημαρχείου της Πάτρας και οι συγκρίσεις που πληγώνουν

Η άσχημη εικόνα του Δημαρχείου της Πάτρα...

ΔΕΙΤΕ τα σχόλια στα social media

Στο επίκεντρο ποικίλων σχολίων στα μέσα κοινωνική δικτύωσης έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το Δημαρχείο της Πάτρας. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του συμπολίτη Ηλία Κωνσταντάτου στην ομάδα «Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται...».

Ο συμπολίτης ανέβασε φωτογραφίες του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Δήμος στην οδό Μαιζώνος γράφοντας: «Σοβαρά πιστεύει κανείς ότι αν δεν μπορείς να προφυλάξεις και να προστατεύσεις το σπίτι σου, την έδρα σου θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την πόλη σου; Εικόνα από το Δημαρχείο το σπίτι του πρώτου πολίτη της πόλης».

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Δριβίλα να μην αποφεύγει τις συγκρίσεις με άλλες πόλεις της Ελλάδας και την όμορφη εικόνα που παρουσιάζουν τα Δημαρχεία τους:

«Πριν από λίγο κάποιος συμπολίτης μας ανέβασε φωτογραφία το Δημαρχείο της Πάτρας και δύο αλλά μικρότερων πόλεων του Ναυπλίου και της Καρύστου.Η εικόνα τα λέει όλα. Μόνο θλίψη και προβληματισμός για όλους μας όσοι ζούμε σε αυτή την πόλη.Και φυσικά για να είμαστε δίκαιοι το φαινόμενο αυτό είναι πολύ παλιό.Καποια στιγμή όμως λέω κάποτε έρχεται το τέλος στα κακά γούστα και τις συνήθειες.

Λίγο πιο πέρα για όσους θυμούνται είναι το Δικαστικό Μέγαρο που ενώ ήταν σε αυτή την κατάσταση κάποιος πρόεδρος εφετών που ζεί στην πόλη ,που αγάπησε αυτή την πόλη πήρε μέτρα και σήμερα έχουμε αυτό το κόσμημα που αναβαθμίζει την πόλη μας και την ιστορία της.

Μήπως ήρθε η ώρα να πράξουν ανάλογα οι υπεύθυνοι...!!!», έγραψε ο κ. Δριβίλας.

 

 

Διαβάστε ενδεικτικά ορισμένα από τα σχόλια που έγιναν, χωρίς να λείπουν φυσικά και εκείνοι που στηρίζουν τη δημοτική Αρχή:

-Δημαρχείο Καρύστου.....

Αρχοντικό, πεντακάθαρο, πουθενά αφίσες, πανό, γκράφιτι, καλοκουρεμενα δέντρα και φυτά, άψογη παραλία και μαρίνα.....

Όπου κιαν πάω η Πάτρα με πληγώνει!....

-Και να ήταν μόνο το δημαρχείο....όλη η πόλη βρωμάει.ασχημια παντού. Μόνο ιδιωτική πρωτοβουλία μας σώζει....

 -Σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες τα δημαρχεία λειτουργούν σαν μουσεία, είναι τόποι ιστορίας των πόλεων και οι επισκέπτες πληρώνουν εισιτήριο για να τα θαυμάσουν.Στην Πάτρα η εικόνα του δημαρχείου είναι παρακμιακή και άθλια.

-Δηλαδη εννοειτε οτι ο δημαρχος δεν ασχολειται με την πολη του επειδη καποιοι δεν σεβονται κ βεβηλωνουν συνεχεια το κτηριο αυτο?

-όταν γίνει το Αρσάκειο και μεταφερθούν και γίνει στολίδι κσι αυτό να δω τι θα πουν... Θα γίνει ανάπλαση.. Ψηφίσαμε κσι του προηγούμενου ούτε δημαρχείο έκαναν 40 χρόνια...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις