Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Που θα γίνουν rapid test το Σάββατο 17, την Κυριακή 18 και την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Πάτρα: Που θα γίνουν rapid test το Σάββα...

Το Σάββατο θα γίνουν τεστ για τον covid 19 στο Επιμελητήριο στην Πάτρα καθώς και στο Κράθιο Ακράτας

Mε πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  για τον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων Covid 19.

Για το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά το διευρυμένο ωράριο (08:30 έως 20:30)  και στον προαύλιο χώρο του κτιρίου του ΟΣΕ στο Κράθιο Ακράτας (09:00 έως 14:30) για το ευρύ κοινό.

Για την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά το διευρυμένο ωράριο (08:30 έως 20:30).

Τέλος για την Δευτέρα 19 Ιουλίου, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά το διευρυμένο ωράριο (08:30 έως 20:30) καθώς και στην πλατεία Βουδ (09:00 έως 14:30).

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση για rapid test ειδικά από νέα παιδιά αλλά και μεγαλύτερους είναι πολύ μεγάλη κυρίως στο χώρο του Επιμελητηρίου μιας και έχουν ξεκινήσει οι διακοπές και τα ταξίδια και ειδικά για τα πλοία για όσους δεν είναι εμβολιασμένοι απαιτείται αρνητικό rapid test ή μοριακό. Το thebest.gr πέρασε από το σημείο στις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 16/7 και παρά την ζέστη, ήσαν αρκετοί αυτοί που βρίσκονταν στο σημείο για να υποβληθούν σε τεστ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις