Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας "Λάσι Γύρνα Πίσω" στο Ecali Club

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της παιδικής...

Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2021 σε διανομή της Rosebud.21 και την περιμένουμε και στην Πάτρα

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Ecali Club και η κινηματογραφική εταιρεία διανομής Rosebud.21 διοργάνωσαν το Summer Cinema Premieres, με την επίσημη πρεμιέρα της μεταγλωττισμένης παιδικής ταινίας «Λάσι Γύρνα Πίσω - Lassie Come Home». Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, το εντυπωσιακό γήπεδο τένις 5 στις εγκαταστάσεις του Ecali Club διαμορφώθηκε σε θερινό σινεμά και υποδέχτηκε σε μια ξεχωριστή βραδιά, μέλη του δημοφιλούς club των βορείων προαστίων, αλλά και φίλους της Rosebud.21 με τα παιδιά τους, για να παρακολουθήσουν σε πρώτη αποκλειστική προβολή τις νέες περιπέτειες της αγαπημένης σκυλίτσας Λάσι, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου 2021.

Βασισμένη στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Έρικ Νάιτ, ο διασημότερος σκύλος στην ιστορία του σινεμά που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές μέσα από αμέτρητες περιπέτειες σε λογοτεχνία, τηλεόραση και κινηματογράφο, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια ακόμη υπέροχη ιστορία αχώριστης φιλίας και αφοσίωσης, που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους σινεφίλ.

Πριν από την προβολή της ταινίας και υπό τις μουσικές επιλογές του Kids Radio, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν από διασκεδαστικούς ταχυδακτυλουργούς, ενώ στο τέλος της βραδιάς τούς περίμεναν memorabilia και υπέροχα αναμνηστικά δώρα από τη Mattel.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας, ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι που ζουν αμέριμνοι σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου απαγορεύονται τα σκυλιά κι έτσι ο Φλο, απαρηγόρητος, αναγκάζεται να αποχωριστεί την καλύτερή του φίλη.

Όταν η ατμόσφαιρα στο καινούργιο της σπιτικό αρχίζει να γίνεται εχθρική, η Λάσι θα αρπάξει την ευκαιρία να δραπετεύσει και να ξεκινήσει ένα γεμάτο περιπέτειες, ταξίδι για να διασχίσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο. Όμως και ο Φλο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια: αρχίζει κι εκείνος να αναζητάει τη Λάσι –και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον!

Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Όπως διαβάσαμε η ταινία αυτή παραγωγής 2020 είναι ριμέικ του θρυλικού φιλμ του 1943 που είχε βασιστεί στο βιβλίο του Eric Knight "Lassie Come Home".

Η σκηνοθεσία είναι του Hanno Olderdissen.

*Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην προβολή στο Ecali club, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με την κόρη της Αλεξάνδρα και η Φλορίντα Πετρουτσέλις με την κόρη της Μαίρη, η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη με τον γιο της Νικήτα, η παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη με την κόρη της Αλεξάνδρα, η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της Διώνη αλλά και ο ηθοποιός Κώστας Αποστολίδης που έχει δανείσει τη φωνή του στην ταινία.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής.

Στη φωτ. η Ιωάννα Παναγιωτίδου (Marketing Director Rosebud.21) και οι Γιάννης Γεωργακάκης και Ελίνα Κατσαβριά του Ecali Club.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight