Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Με τον Κώστα Πελετίδη συναντήθηκε η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη

Με τον Κώστα Πελετίδη συναντήθηκε η συγγ...

Η κ. Παπαγιάννη σύζυγος του αείμνηστου Θάνου Μικρούτσικου συζήτησε με το Δήμαρχο Πατρέων προοπτικές για την πραγματοποίηση στοχευμένων δράσεων με αποδέκτη τα παιδιά

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη είχε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουλίου 2021, η πολυβραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων και  δημοσιογράφος, σύζυγος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν οι προοπτικές για την πραγματοποίηση στοχευμένων δράσεων με αποδέκτη τα παιδιά, οι οποίες θα εμπλουτίσουν αυτές που ήδη πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος Πατρέων.

H Μαρία Παπαγιάννη έχει γράψει θεατρικά έργα για παιδιά, έργα για κουκλοθέατρο καθώς και λιμπρέτα. Έχει κερδίσει αρκετά βραβεία για το λογοτεχνικό της έργο, συμπεριλαμβανομένων του βραβείου ΙΒΒΥ Καλύτερου Παιδικού Βιβλίου και του Εθνικού Βραβείου Νεανικής Λογοτεχνίας.

Το 2012 έγινε μέλος της επιτροπής του Das außergewöhnliche Buch des Kinder- und Jugendprogramms στο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας του Βερολίνου. Είναι υποψήφια για το βραβείο Hans Christian Andersen (HCAA 2020).

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture