Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Ενεργά κρούσματα: Από τα 34 στα 180!

Πάτρα- Ενεργά κρούσματα: Από τα 34 στα 180!

Απαιτείται προσοχή

Ραγδαία αύξηση των ενεργών κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα παρατηρείται στην Πάτρα με αποτέλεσμα πλέον να σημαίνει συναγερμός στους υγειονομικούς φορείς της περιοχής. Από την περασμένη εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα στην αχαϊκή πρωτεύουσα αυξήθηκαν από 34 σε 180.

Σχολιάζοντας αυτό το δεδομένο ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλμπος Μποάνος, σημειώνει ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή. «Μην πάρουμε πάλι την ανηφόρα , δεν τελειώσαμε με τον εφιάλτη. Εμβολιαζόμαστε για την προστασία μας , την δίκη μας της οικογένειας μας. Η προτροπή αυτή , είναι από έναν άνθρωπο που βρίσκεται 35 Χρόνια στον χώρο της υγείας όχι από τον αντιπεριφερειάρχη. Μην παίζετε με τον αόρατο εχθρό , δεν υπάρχει χώρος για δεύτερες σκέψεις , χάνουμε καθημερινά ανθρώπους από την δράση του ιού. Ας ενώσουμε δυνάμεις να υψώσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο αμυνας απέναντι στον εισβολέα της ζωής μας», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπονάνος.

Το γεγονός της ραγδαίας αύξησης των ενεργών κρουσμάτων στην πόλη δεν άφησε όμως ασχολίαστο ούτε ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης ο οποίος διαπιστώνει ότι τώρα οι υπεύθυνοι σπεύδουν για να λάβουν μέτρα. «Στην Πάτρα, την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν 34 ενεργά κρούσματα. Σήμερα, υπάρχουν 180!! Και περιμένουμε τα αυριανά, κρούσματα. Εν, τω μεταξύ, τίποτα δεν κινείται, Τώρα τρέχουν, για να λάβουν μέτρα... Και, πρωτίστως αναφέρομαι στους τοπικούς φορείς», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης.

 

ΔΕΙΤΕ την εξέλιξη των ενεργών κρουσμάτων στην Αχαΐα τις τρεις τελευταίες εβδομάδες: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις