Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Δημοσίευμα για εμπύρετα μέλη της Φενέρ που μπήκαν στην Ελλάδα με "εντολή Χαρδαλιά"

Δημοσίευμα για εμπύρετα μέλη της Φενέρ π...

Πρωτοφανές περιστατικό...

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» δυο εβδομάδες πριν ζήσει η Ελλάδα το δεύτερο πανελλαδικό lockdown, ο άνθρωπος που το ανακοίνωσε (ως ο καθ' ύλην αρμόδιος καθότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων) είχε δώσει την έγκριση του να μπουν στη χώρα μέλη αποστολής ομάδας μπάσκετ που είχαν πυρετό.

Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα αναφέρουν πως την Τετάρτη 21/10, κατά την άφιξη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε που βάσει προγράμματος της Euroleague θα συναντούσε τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη 22/10, στη θερμομέτρηση διαπιστώθηκε πως τέσσερα μέλη της τουρκικής ομάδας ήταν εμπύρετα. Παρεμπιπτόντως, εκείνη την περίοδο εφαρμόζονταν ήδη, τα αυστηρότερα μέτρα ελέγχου στις πύλες εισόδου της χώρας, καθώς υπήρχε ανησυχητική έξαρση κρουσμάτων.

Ωστόσο, ο Νίκος Χαρδαλιάς διαψεύδει το ρεπορτάζ και καταθέτει μήνυση και αγωγή για το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ.

Σημείωση: η Euroleague είχε υποχρεώσει τις ομάδες που μετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, να εξασφαλίσουν τη συνεργασία των κυβερνήσεων των χωρών τους, ως προς την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Για παράδειγμα, ενώ στο Ισραήλ ήταν αναγκαία η 14μερη καραντίνα όσων έμπαιναν στη χώρα, η Μακάμπι είχε εξασφαλίσει την άδεια των κυβερνώντων να μην ισχύει το καθεστώς με τις αποστολές των αντιπάλων της.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports