Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο Ν. Χαρδαλιάς για το mega εμβολιαστικό κέντρο -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα ο Ν. Χαρδαλιάς για το mega εμ...

Ξεκινάει τη λειτουργία του την Πέμπτη

17:20 Σε δηλώσεις τους εξερχόμενος του εμβολιαστικού κέντρου ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι αρχίζει η λειτουργία του την Πέμπτη με 8 εμβολιαστικές γραμμές και αναμένεται να προστεθούν άλλες 8 την προσεχή Δευτέρα. Παράλληλα ανέφερε ότι τα τελευταία 24ωρα το ιικό φορτίο στην Πάτρα δείχνει να σταθεροποιείται. 

"Το κέντρο της Πάτρας έρχεται μαζί με άλλα 4 στην υπόλοιπη χώρα. 412 εμβολιαστικές γραμμές σε δυνατότητα ανάπτυξης. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σε όλη την χώρα. Σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 2,2εκ. εμβολιασμούς. Δύο στους τρεις είναι με τη μία δόση και ένας στους τρεις και με τις δύο δόσεις. Τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν γίνει περίπου 700.000 τεστ από τα συνεργία του ΕΟΔΥ και τους σχηματισμούς των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

Η έκκληση είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα. Παρακολουθούμε την αγαπημένη μας Πάτρα όπως παρακολουθούμε κάθε πόλη και χωριό σε όλη την χώρα. Το πολύ σημαντικό δείχνουν ότι τα υγειονομικά στοιχεία δείχνουν να είναι σταθερά στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έχουμε έξαρση".

 

 

16:30 Στην Πάτρα βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πραγματοποιεί την τελική αυτοψία στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ).

Από την Πέμπτη, 15 Απριλίου, ξεκινά η λειτουργία του νέου κέντρου κι όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία σε ανακοίνωσή της «το νέο κέντρο θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτάχυνση των εμβολιασμών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χωροθετήθηκε και εξοπλίστηκε με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας σε χρόνο-ρεκόρ».

Στη συνέχεια στις 17.30, ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και θα προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο τη βέλτιστη προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος και όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, θα συμμετάσχουν επίσης ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νήσων του Π.Σ., Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρνάρας, ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, καθώς και οι Διοικητές των αντίστοιχων περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις