Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπήκαμε στο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας - Δείτε το εσωτερικό

Μπήκαμε στο mega εμβολιαστικό κέντρο της...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

16 εμβολιαστικές γραμμές σε 3.100 τ.μ.

Συνεργεία καθαριότητας σε κάθε μήκος και πλάτος του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου της Πάτρας στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠΑ, προετοιμάζουν τις τελευταίες ημέρες τους χώρους υποδοχής και τα πολλαπλά εμβολιαστικά γραφεία. Το νέο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας θα λειτουργεί σε ένα κτίριο εμβαδού 3.100 τ.μ. δυτικά της πύλης εξόδου από τον ISPS και εντός της λιμενικής ζώνης. Σύμφωνα και με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά το mega εμβολιαστικό κέντρο θα έχει 16 εμβολιαστικές «γραμμές» με δυνατότητα 900 εμβολιασμών καθημερινά.

Στόχος είναι σε συνάρτηση με την ροή εμβολίων να γίνονται κάθε μήνα στο νέο λιμάνι της Πάτρας περίπου 23.000 εμβόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Πέμπτη αναμένονται και τα πρώτα υλικά ώστε να διαμορφωθούν τα εμβολιαστικά γραφεία.

Η νέα εμβολιαστική πρωτοβουλία γίνεται με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και επίσης τη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων. Ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων. Άμεσα θα τοποθετηθούν και καθίσματα στους χώρους αναμονής. Η έναρξη λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου -αν όλα πάνε καλά- θα γίνει εντός του Απριλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις