Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου-Κ. Μάρκου: Η ολοκλήρωση υπογειοποίησης του προαστιακού έχει μετατεθεί σε ένα αόριστο μέλλον

Σία Αναγνωστοπούλου-Κ. Μάρκου: Η ολοκλήρ...

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο μηχανοστάσιο του προαστιακού σιδηροδρόμου μαζί με τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Παππά

Oι βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου μαζί με τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Παππά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021 στο μηχανοστάσιο του προαστιακού σιδηροδρόμου και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους, στo πλαίσιo επόπτευσης του δικτύου επικοινωνίας και των έργων υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ότι η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Πάτρας με την Αθήνα βρίσκεται στον αέρα και η ολοκλήρωση της υπογειοποίησης του προαστιακού σιδηρόδρομου της πόλης των Πατρών έχει μετατεθεί σε ένα αόριστο μέλλον. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε ολόκληρη την Πελοπόννησο έχουν απομείνει 7 τεχνικοί. Έπειτα από δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο νυν Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών περιορίζεται σε μεγάλα λόγια μιλώντας σε συνέδρια και προτιμά να κρύβεται πίσω από δήθεν εκκρεμότητες με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το εθνικό σχέδιο Υποδομών που είχε καταρτιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε εγκριθεί από την Ε.Ε. ήδη από το 2017, δεν συνεχίζεται, με αποτέλεσμα την εικόνα εγκατάλειψης που έχει δημιουργηθεί στον νομό Αχαΐας και την ευρύτερη περιοχή, με αποκλειστική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας. Η μόνη συμβολή της Κυβέρνησης της ΝΔ στην Αχαΐα και τις υποδομές της είναι η  καθυστέρηση, η παράδοση υποδομών στους ιδιώτες και οι περιβαλλοντοκτόνες πρακτικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις