Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- Ν. Παππάς: Στον αέρα η σιδηροδρομική σύνδεση με Αθήνα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα- Ν. Παππάς: Στον αέρα η σιδηροδρομ...

Οι πρώτες του συναντήσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα έγιναν στο μηχανοστάσιο του Προαστιακού σιδηροδρόμου όπου θα έχει συνάντηση με εργαζομένους.

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα, Τρίτη, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Νίκος Παππάς.

Ταξίδεψε από την Αθήνα με τον Προαστιακό, αποβιβάστηκε στο Κιάτο και συνέχισε οδικώς μέχρι την Πάτρα. Οι πρώτες του συναντήσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα έγιναν στο μηχανοστάσιο του Προαστιακού σιδηροδρόμου όπου θα έχει συνάντηση με εργαζομένους.

«Επικρατεί η λογική και η πρακτική της εγκατάλειψης. Το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης με την Αθήνα είναι στον αέρα. Δεν προχωρά και το έργο της υπογειοποίησης  και της σύνδεσης με το νέο λιμάνι» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την άφιξή του.

Τον πρώην Υπουργό συνόδευσαν τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Κάτω Αχαΐα με τον Προαστιακό. Επόμενος σταθμός του κ. Παππά θα είναι ο Πύργος της Ηλείας όπου θα επισκεφθεί στις εγκαταστάσεις σιδηροδρόμου. Το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς της Ηλείας για τα θέματα του τρένου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις