Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Λίστα για "καταδρομικούς εμβολιασμούς" ζήτησε η 6η ΥΠΕ από τους Δήμους

Δυτική Ελλάδα: Λίστα για "καταδρομι...

Ήδη από τα τέλη Ιουνίου

Επιστολή προς τους Δήμους της Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να υποδείξουν πολίτες που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα επιχείρηση καταδρομικού τους εμβολιασμού, έστειλε στα τέλη Ιουνίου η 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Μάλιστα στην επιστολή τονίζεται ότι οι λίστες θα πρέπει να υποβληθούν εντός 48 ωρών προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι καταδρομικοί εμβολιασμοί. Ωστόσο επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγοι δήμοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του κ. Γιάννη Καρβέλη, δόθηκε παράταση μιας μέρας. 

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου με επιστολή της προς τους δημάρχους ανέφερε τα εξής:

Αξιότιμοι  κ. Δήμαρχοι
Σας ενημερώνουμε  ότι  στο πλαίσιο της  προσπάθειας του Υπουργείου Υγείας  για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν και δεν έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν ακόμα  και με ανώτερο στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής  κάλυψης του πληθυσμού  υπάρχει σχεδιασμός σε εξέλιξη για καταδρομικό εμβολιασμό συγκεκριμένων γεωγραφικών  περιοχών και αριθμού ατόμων με το εμβόλιο PFIZER.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώστε για την ύπαρξη περιοχών καθώς και τον αριθμό των ανεμβολίαστων ατόμων στο Δήμο ευθύνης σας,  που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δε μπόρεσαν (πχ. μεγάλη απόσταση του εμβολιαστικού από τόπο κατοικίας, είδος εμβολίου κλπ)  με το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER σε συγκεκριμένη ημέρα η ημέρες που θα καθοριστούν στη συνέχεια.

Οι απαντήσεις σας να αποσταλούν στα e mail:  Γρ. Διοίκησης  [email protected]   και Προϊστάμενο Δ/νσης Προγραμματισμού  [email protected] το αργότερο έως ήμερα  ΤΕΤΑΡΤΗ 30.6.21 (σ.σ. ημέρα που έγιναν οι ανακοινώσεις Κικίλια).


Παράταση… μίας ημέρας
Και καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ελάχιστοι δήμοι απάντησαν στις 30/6 η 6η ΥΠΕ απέστειλε στους Δήμους και δεύτερο e-mail δίνοντας παράταση…. μίας ημέρας:

Καλημέρα σας κ.κ. Δήμαρχοι,

σας υπενθυμίζουμε το από 28/6/21 παρακάτω e mail μας  και παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας σε κάθε περίπτωση (αρνητικό η θετικό ενδιαφέρον)  διευκρινίζοντας τον αριθμό των ενδιαφερομένων ατόμων καθώς και τη γεωγραφική περιοχή ενδιαφέροντος  .

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα αυτό του καταδρομικού εμβολιασμού δεν άφορα σε κατ οίκον εμβολιασμούς (πχ κατάκοιτοι, ΑΜΕΑ) και το εμβόλιο θα είναι της PFIZER .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις