Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Φινάλε με τον Τυνήσιο δεξιοτέχνη στο ούτι Dhafer Youssef στα φετινό "Jazz+Πράξεις" του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Φινάλε με τον Τυνήσιο δεξιοτέχνη στο ούτ...

Το Σάββατο 3/7/2021 στον πολυχώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων - Το ίδιο βράδυ θα εμφανιστεί και ο γνωστός Πατρινός ντράμερ Σωτήρης Ντούβας

Η τριήμερη ενότητα “Jazz+Πράξεις” του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, κλείνει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 3/7 τον φετινό της κύκλο - έχοντας για μία ακόμα φορά διαγράψει μια εξαιρετική πορεία -  φιλοξενώντας δύο σημαντικές συναυλίες και με την σκηνική και ερμηνευτική παρουσία του διεθνούς φήμης Τυνήσιου δεξιοτέχνη στο ούτι, τραγουδιστή και συνθέτη Dhafer Youssef να βάζει την τελευταία «πινελιά».

Η τρίτη και τελευταία ημέρα της ενότητας θα ανοίξει με την συναυλία του Πατρινού ντράμερ Σωτήρη Ντούβα, ο οποίος θα παρουσιάσει κυρίως δικές του συνθέσεις, που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της καραντίνας. Η μουσική του συνδυάζει τα ραπ φωνητικά, με την γυναικεία μελωδική χροιά, όπως επίσης τον αυτοσχεδιασμό με την ποπ αισθητική και τα επαναλαμβανόμενα ρυθμικά μοτίβα.

Την μπάντα απαρτίζουν οι Πάνος Πλουμάκης (φωνη), Coslee (φωνή,κιθάρα), Νεφέλη Φασουλή (φωνή), Ερικ Παναγόπουλος (κιθαρα,πλήκτρα ), Γιωργος Κωνσταντίνου (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα, φωνή), Σωτήρης Ντούβας (ντραμς) . Γιάννης Πετρολιάς (ηχοληψία).

Μία μουσική ιδιοφυία – όπως χαρακτηρίζεται από τους γνώστες του είδους - θα πάρει στις 10.30 το βράδυ τη σκυτάλη στη σκηνή των «Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων», στην Ακτή Δυμαίων για να  «ξεναγήσει» το κοινό στους δικούς του μουσικούς δρόμους.

Ο Τυνήσιος δεξιοτέχνης Dhafer Youssef, με μια θριαμβευτική διεθνή περιοδεία περίπου 100 συναυλίες και πάνω από 50.000 δίσκους και παραστάσεις με  σπουδαίες ορχήστρες, θα ολοκληρώσει την φετινή ενότητα «Jazz+ Πράξεις»  του Διεθνούς Φεστιβάλ, «ξεδιπλώνοντας» την ασύμμετρη ποιότητα των περίεργων μέτρων, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό μουσικό επίτευγμα.

Στην διάρκεια της ενότητας του «Jazz+Πράξεις», ο χώρος όπου θα φιλοξενείται η έκθεση «Νο paper limit» στα Παλαιά Σφαγεία θα είναι επισκέψιμος για το κοινό από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.

Η προμήθεια των εισιτηρίων για την συναυλία γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, το βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος»

 Οι τιμές των εισιτηρίων για την συναυλία διαμορφώνονται ως εξής: Γενική είσοδος 10.00 €. Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών,  7.00€. Για συλλόγους - σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ' άτομο για κάθε μία ημέρα . Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

 Επίσης έχει προβλεφθεί και διατίθενται με την μορφή «πακέτου» εισιτήρια εισόδου και για τις τρεις ημέρες του «JAZZ+ΠΡΑΞΕΙΣ» στην τιμή των 20.00€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture