Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τάμτα ή Ηλιάνα; Το εντυπωσιακό βεστιάριο στην απονομή των Mad VMA 2021

Τάμτα ή Ηλιάνα; Το εντυπωσιακό βεστιάριο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τούλια, φουτουριστική λάμψη αλλά και prints για τους κυρίους στο red carpet του καθιερωμένου show για την ελληνική μουσική

Αλλοι μας άρεσαν κι άλλοι καθόλου, στο red carpet των καθιερωμένων βραβείων Mad Video Music Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 18η φορά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Το κλίμα ήταν χαρούμενο και γιορτινό μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό της πανδημίας και θα λέγαμε πως τον τίτλο fashion diva διεκδίκησαν κυρίως η πάντα τολμηρή στυλιστικά performer Τάμτα αλλά και η πατρινή καλλονή, παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Η Τάμτα επέλεξε να φορέσει θεαματική, τούλινη δημιουργία του γεωργιανού brand Bicholla σε κρεμ απόχρωση, τιμώντας τη μόδα της ιδιαίτερης πατρίδας της. Ηταν ένα mini dress- συννεφάκι, συνδυασμένο με γόβες στην ίδια απόχρωση από το label Once Upon A Shoe (Ζωή Μαρία, Δημακέα Ευτυχία) και τσάντα Expect Miracles. Το outfit επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  έστρεψε το βλέμμα στο προσκήνιο της διεθνούς μόδας και στο θρυλικό όνομα Paco Rabanne που έχει αναβιώσει δυναμικά. Φόρεσε μια μια signature δημιουργία του διάσημου φουτουριστικού οίκου και clutch bag σε σχήμα καρδιάς. Ολοκλήρωσε το look με platform sandals, Tsakiris Mallas σε μπλε metallic απόχρωση,  δημιουργώντας ένα sixties- seventies look ενώ η σιλουέτα της έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ.

Άλλες εμφανίσεις που συζητήθηκαν ήταν η πολύ χαριτωμένη και καλλίγραμμη σύζυγος του  κούκλου Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού  με εμπριμέ sexy mini dress δια χειρός Βάσιας Κωσταρά, αλλά και η Σάσα Σταμάτη με αποκαλυπτικό «κορμάκι» μέσα από αστραφτερή διαφάνεια με ετικέτα Celia Kritharioti. Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε εξώπλατο, μακρύ φόρεμα Stelios Koudounaris που θάμπωσε άπαντες λόγω του φλούο λάιμ χρώματός του σε αντίθεση με την πολύ μαυρισμένη επιδερμίδα της.

 Στους άνδρες πολύ ενδιαφέροντες στυλιστικά με prints ήταν οι ωραίοι και μοιραίοι Ανδρέας Αθανασόπουλος και Αναστάσιος Ράμμος.

 Στο επίκεντρο του event ήταν η τιμητική βράβευση της Νατάσσας Θεοδωρίδου για τα 25 χρόνια της καριέρας της. Οι κόρες της αγαπημένης λαικής τραγουδίστριας, Ανδριάννα και Χριστιάννα, ήταν εκείνες που ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να βραβεύσουν τη μητέρα τους. «Είναι τα λουλούδια μου» τόνισε χαρακτηριστικά η Νατάσα και καταχειροκροτήθηκε. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε βραβείο για το τραγούδι «Αθήνα μου», από την Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε το ολοκαίνουργιο της κομμάτι «Αεράκι», ενώ ο Τριαντάφυλλος συνεργάστηκε με τους πατρινούς Alcatrash  σε μία καλοκαιρινή διασκευή του «Σπάω τα ρολόγια». Εναρξη έκαναν Melisses και Τάμτα  με τα κομμάτια «Όλα τελειώσαν» και «Είσαι το άλλο μου μισό» σε ένα μοναδικό performance.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View