Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η λαμπερή Βίκυ Χατζηβασιλείου πήγε στο 40ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η λαμπερή Βίκυ Χατζηβασιλείου πήγε στο 4...

Με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο "Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί"

Το παρών έδωσε στο 40ο Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης η γνωστή και λαμπερή παρουσιάστρια και συγγραφέας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία βρέθηκε στο Φεστιβάλ με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» που ήδη κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και της Πάτρας.

Η κ. Χατζηβασιλείου όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ThessToday.gr, υποδέχεται με χαμόγελο τους «βιβλιοφάγους» της συμπρωτεύουσας στο λευκό κιόσκι των εκδόσεων Κλειδάριθμος, έχοντας τρία βιβλία, τα: «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 μέρες», «Καν’το να συμβεί τώρα» και «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί».

Μιλώντας στο ThessToday.gr, η κ. Χατζηβασιλείου δήλωσε πως: «Είναι μεγάλη ευτυχία, στα 40 χρόνια του θεσμού του Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης να είμαι εδώ με τρία δικά μου βιβλία από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Χαίρομαι πολύ γιατί αυτό το βιβλίο, το τελευταίο ειδικά αγαπήθηκε πολύ, το “Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» και πραγματικά έχει βοηθηθεί πάρα πολύς κόσμος να αλλάξει τη ζωή του, αλλάζοντας τον τρόπο που ζητάει κάτι να έρθει και να το συναντήσει».

Για το νέο της βιβλίο μάλιστα ανέφερε πως απευθύνεται σε όποιον θέλει να κάνει τη ζωή του πιο όμορφη. «Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αλλάξουν τις συνθήκες της ζωής τους προς το καλύτερο. Αλλά οι άνθρωποι συνήθως κάνουμε ένα λάθος. Εστιάζουμε σε αυτά που δεν έχουμε και δεν σκεφτόμαστε αυτά που ήδη έχουμε.

Για να έρθουν οι θετικές καταστάσεις στη ζωή μας πρέπει πρώτα να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για ότι καλό έχουμε στη ζωή μας ήδη. Και δεύτερον να βρεθούμε στο σωστό σημείο έλξης για να έλξουμε αντίστοιχες καταστάσεις να μας επισκεφτούν, θετικές και ανελικτικές. Για να γίνει αυτό χρειάζονται κάποιες τεχνικές που βρίσκονται μέσα στο βιβλίο», είπε η παρουσιάστρια επιτυχημένων εκπομπών όπως το «Πάμε πακέτο» στον Alpha και «Γράμμα για σένα» στο Opentv.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight