Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Χάρισον Φορντ τραυμάτισε τον ώμο του και διακόπηκαν τα γυρίσματα του Ιντιάνα Τζόουνς 5

Ο Χάρισον Φορντ τραυμάτισε τον ώμο του κ...

Η ταινία σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ είχε ξεκινήσει να γυρίζεται στην Αγγλία

H ατυχία «χτύπησε» το κινηματογραφικό σετ του πολυαναμενόμενου «Indiana Jones 5» καθώς όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, σταμάτησαν τα γυρίσματα καθώς τραυματίστηκε ο βετεράνος πρωταγωνιστής Χάρισον Φορντ.

Ο 78χρονος Χάρισον Φορντ (γίνεται 79 στις 13 Ιουλίου) έβγαλε τον ώμο του και η παραγωγή της 5ης ταινίας του δημοφιλούς franchise αναγκαστικά σταμάτησε.

Όπως γράφει το flix.gr, εδώ και μερικές εβδομάδες, τα γυρίσματα της φιλόδοξης 5ης ταινίας του «Indiana Jones» (η 1η είχε κυκλοφορήσει πριν ακριβώς 40 χρόνια και ήταν «Οι Κυνηγοί της χαμένης κιβωτού»), με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Μάνγκολντ, παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και διευθυντή φωτογραφίας τον Έλληνα Φαίδωνα Παπαμιχαήλ είχαν ξεκινήσει.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι ο 78χρονος Χάρισον Φορντ, ο οποίος φορά για 5η φορά τη σήμα-κατατεθέν δερμάτινη fedora του ήρωα και δένει στη ζώνη το μαστίγιό του. Στο πλευρό του, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία δεν είναι άγνωστη στη Lucasfilm καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story», ο Τόμπι Τζόουνς αλλά κι ο Μαντς Μίκελσεν του Οσκαρικού «Another Round».

Πληροφορίες από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας, ήθελαν τον Χάρισον Φορντ σε τέλεια φόρμα: στην καθημερινή του προπόνηση για το ρόλο, κάνει όπως λέγεται, 40 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του.

Ωστόσο τα άσχημα μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν από τα γυρίσματα του φιλμ στην Αγγλία και το επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση του το στούντιο της Disney: ο Χάρισον Φορντ τραυμάτισε τον ώμο του.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας μίας σκηνής πάλης, ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο. Η παραγωγή περιμένει τώρα την εκτίμηση της αποθεραπείας του διάσημου πρωταγωνιστή και το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί αναλόγως.

Πάντως η πρεμιέρα του «Indiana Jones 5» έχει από τώρα προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight