Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Μάιλι Σάιρους: Beauty ambassador του Gucci για το άρωμα Flora Gorgeous Gardenia

Μάιλι Σάιρους: Beauty ambassador του Guc...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά τους Τζάρεντ Λέτο, Χάρι Στάιλς, Ντακότα Τζόνσον, ο δημοφιλής ιταλικός οίκος έστρεψε το βλέμμα στο κορίτσι- σκάνδαλο

Το Instagram αποκάλυψε τη νέα μούσα και πρέσβειρα του Gucci στη σελίδα του. Η 28χρονη αμερικανίδα super star Μάιλι Σάιρους είναι η «πολυπλατινένια καλλιτέχνιδα» που τράβηξε το ενδιαφέρον του αιρετικού Alessandro Michele, creative director του πασίγνωστου label. Ταυτισμένη με την προκλητική και σκανδαλώδη συμπεριφορά στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή και πρώην teen idol,  η Μάιλι θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της beauty σειράς ως «πρόσωπο» του καινούριου αρώματος Flora Gorgeous Gardenia.

 

Η iconic pop τραγουδίστρια θα μας γνέφει σε φωτογραφίες και βίντεο από τις 30 Ιουλίου μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του κορυφαίου brand.«Η Miley Cyrus είναι rock’ n’ rol, αλλά παράλληλα έχει και γυναικεία φινέτσα. Την θαυμάζω και πιστεύω ότι ενσαρκώνει τέλεια το άρωμα», δήλωσε ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου.

Στις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξε η Petra Collins για την καμπάνια του νέου αρώματος εμφανίζεται με μια άκρως girly διάθεση. Εχει εξαιρετικά ελαφρύ μακιγιάζ που αναδεικνύει την φρεσκάδα και την αγνή ομορφιά. Κάπως έτσι, το πρώην αστέρι της Disney, γνωστή από τα εφηβικά της χρόνια, γίνεται ένα πραγματικό σύμβολο ελευθερίας. «Μιλάει για την έκφραση του εαυτού της, για την αισιοδοξία και την αυθεντικότητα. Περιπλανιέται σαν μια μούσα στον νέο κόσμο που δημιούργησε ο Gucci, ο οποίος είναι ένας φανταστικός κόσμος γεμάτος χαρά που είναι εμπνευσμένος από τη μοναδική της προσωπικότητα», αναφέρει  χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου του ιταλικού οίκου.

Ταυτισμένη με εκκεντρικά και τολμηρά looks, αναμφίβολα η συγκεκριμένη performer δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εξωτερική της εικόνα. Kαι αυτό το ασυγκράτητα ελεύθερο πνεύμα της ώθησε στην επιλογή της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View