Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΗΠΕΘΕ για την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΗΠΕΘΕ για την ε...

Στις 3 το μεσημέρι

Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας με βασικό θέμα συζήτησης την επιλογή του προσώπου για την κάλυψη της κενής θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια ζώσης στα γραφεία του θεάτρου, ωστόσο μία ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός πως η εισήγηση του προέδρου του συμβουλίου και υπεύθυνου του σχήματος Άρμα Θέσπιδος, Πέτρου Βάη θα ανακοινωθεί και γνωστοποιηθεί εκείνη τη στιγμή, στη συνεδρίαση και δεν θα έχει σταλεί από πριν στα μέλη. Στην εισήγηση του ο κ. Βάης προφανώς θα αναφέρει το πρόσωπο ή πρόσωπα που προκρίνει η Δημοτική αρχή που έχει και την πλειοψηφία στο συμβούλιο (5 μέλη) για την κάλυψη της θέσης.


Να θυμίσουμε πως αφότου επιλεγεί και ψηφιστεί το πρόσωπο, η σχετική απόφαση θα σταλεί αρμοδίως στο Υπουργείο Πολιτισμού για την επικύρωση της έτσι ώστε έως την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, ο νέος/α καλλιτεχνικός διευθυντής/διευθύντρια να έρθει στην Πάτρα και να ξεκινήσει το έργο του/της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture