Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημόσιες ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Προαστείου «Η Δράση»

Δημόσιες ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συ...

Για την τοποθέτηση πολλών χρήσιμων αντικειμένων στην παραλία Δάφνες, όπως μεγάλες ομπρέλες για τον ήλιο, καινούρια αποδυτήρια, ντουζιέρες και τουαλέτες

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι κάτοικοι της περιοχής Παραλίας Προαστείου Πατρών (Δάφνες) αλλά και οι πολυπληθείς επισκέπτες που χρησιμοποιούν την παραλία για τα καλοκαιρινά μπάνια τους, διαπίστωσαν την τοποθέτηση πολλών ιδιαίτερα χρήσιμων αντικειμένων, όπως οι μεγάλες ομπρέλες για τον ήλιο, τα καινούρια αποδυτήρια, οι άνετες ντουζιέρες και οι απαραίτητες τουαλέτες.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Προαστείου «Η Δράση», με πρόεδρο τον Δημήτριο Παπαβασιλείου, ευχαριστεί σε ανακοίνωση του, τόσο τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, τους προϊστάμενους Αντιδημάρχους, όσο και το εργατοτεχνικό προσωπικό και τον υπεύθυνο του έργου Δημήτριο Δημησιάνο για την συμβολή τους στην αξιοποίηση της περιοχής.

Ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με επέκταση των έργων και των επεμβάσεων που έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή μας, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις