Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Ο άντρας που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο άντρας που θα φέρει τ...

Τι θα προκαλέσει η παρουσία του στον τρίτο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες;

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου, στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη και ο Λάμπρος, στην τελευταία σκηνή είναι μαζί, αγκαλιασμένοι και σχεδιάζουν το μέλλον. Πώς θα είναι, όμως, το μέλλον αυτό, στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς;

Η Ελένη και ο Λάμπρος, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, θα είναι αγαπημένοι με όνειρο να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, ώστε να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους. Όπως θα δούμε, όμως, ούτε αυτή τη φορά θα καταφέρουν να κρατήσουν την ηρεμία στη ζωή τους, στις Άγριες Μέλισσες.

Γνωρίζουμε ήδη πως η άφιξη του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Ο Λάμπρος θα πάρει σύντομα τον δρόμο της εξορίας και η Ελένη θα μείνει πίσω προσπαθώντας να κρατήσει το σπιτικό τους όρθιο. Σύντομα όμως, ένα άλλο πρόσωπο έρχεται για να προκαλέσει διαφορετικού τύπου προβλήματα στο ζευγάρι.

Ένας άντρας από το παρελθόν της Ελένης, ο οποίος υπήρξε ερωτευμένος μαζί της και εξαιτίας κάποιων συγκυριών έφυγε από το χωριό για πολλά χρόνια, τώρα επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες. Όπως γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει ταραχή στην Ελένη, καθώς τα χρόνια που ο Λάμπρος έλειπε από το χωριό αυτός ο άντρας βρέθηκε πολύ κοντά της.

Θα καταφέρει το ζευγάρι να περάσει ξανά δύσκολες καταστάσεις και να αποδείξει ο ένας στον άλλον την αγάπη του;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight