Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τα φιλμ "Toy Story 3" και "Τα Κανόνια του Ναβαρόνε" θα προβληθούν στο Αίγιο

Τα φιλμ "Toy Story 3" και &quo...

Την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο στο υπαίθριο θέατρο "Γ. Παππάς"

Το Υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» στο γειτονικό Αίγιο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του σινε-προβολές, με δύο εμβληματικές ταινίες, οι οποίες θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον απαιτητικότερο θεατή.

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 στις 21.30 θα προβληθεί το «Toy Story 3» σε σκηνοθεσία Λι Άνκριτς, που είναι δημιουργία της Disney και της Pixar, του 2010. Τα πολυαγαπημένα παιχνίδια επιστρέφουν για τρίτη φορά με νέους φίλους, αλλά και εχθρούς. Ο Γούντι, ο Μπαζ, καθώς και οι υπόλοιποι λατρεμένοι χαρακτήρες θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον πολύχρωμο κόσμο της έβδομης τέχνης με όχημα την εντυπωσιακότερη περιπέτεια που γνώρισε ποτέ η μεγάλη οθόνη!

Όσο για το Σάββατο 19 Ιουνίου στις 21.30 θα παιχθούν «Τα Kανόνια του Ναβαρόνε», Αμερικανικής παραγωγής 1961. Η θρυλική περιπέτεια που έκανε το νησί της Ρόδου παγκοσμίως γνωστό, εισάγει το θεατή καταμεσής του Β' Παγκοσμίου πολέμου και τη ναυτική επιχείρηση των συμμάχων στο Αιγαίο. Μία έκρηξη αδρεναλίνης με υπέρλαμπρους πρωταγωνιστές, η οποία έβαλε τις βάσεις για τα σημερινά φιλμικά υπερθεάματα και στην εποχή του απέσπασε 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η σκηνοθεσία είναι του Τζ. Λι Τόμπσον και πρωταγωνιστούν οι Γκρέγκορι Πεκ, Άντονι Κουίν, Ντέιβιντ Νίβεν, Τζέιμς Ντάρρεν και η Ειρήνη Παπά. Αξίζει να σημειωθεί πως το φιλμ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας. Θα προβληθεί σε νέα αποκατεστημένη κόπια.

Γενική είσοδος 3 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture