Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν το παραλήρημα της Αφρ. Λατινοπούλου ενέπνευσε τη Dove και τη Veet

Όταν το παραλήρημα της Αφρ. Λατινοπούλου...

Γνωστές εταιρείες στέλνουν το δικό τους μήνυμα αποδοχής

Όχι μόνο οργή αλλά και έμπνευση που στέλνει μήνυμα αποδοχής, από εταιρείες με προϊόντα προσωπικής περιποίησης , πυροδότησε το "παραλήρημα" της Αφροδίτης Λατινοπούλου, Πολιτευτής της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης, η οποία σε βίντεο που  μοιράστηκε μέσω social. αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για το «πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών». 

Η Dove και η Veet  έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

 

Η εταιρεία Dove στο δικό της μήνυμα μετά τη θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση, αναφέρει πως "Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ". Στο δικό τηε μήνυμα τονίζει: "Με τρίχες, χωρίς, τρίχες, με ερεθιμσούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή με λιγότεα κιλά. Γυμνασμένη, Αγύμναστη. Δεν  έχει σημασία. Δικό σου δώμα, δική σου επιλογή.  

Η Veet επίσης απαντά: Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου! 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις