Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέλος τα δωρεάν self test από τα φαρμακεία της Αχαΐας από 7 Ιουνίου- Μόνο με πληρωμή

Τέλος τα δωρεάν self test από τα φαρμακε...

Tι λέει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας

Να σταματήσει τη διάθεση δωρεάν self tests από τα φαρμακεία στην Αχαΐα, από τις 7 Ιουνίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας στη Γενική του Συνέλευση στις 31 Μαΐου.

"Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, τα φαρμακεία του Συλλόγου μας σταματούν τη διάθεση δωρεάν self-test μέχρι εξαντλήσεως τυχόν αποθεμάτων, τη Δευτέρα 07/06/21 ημερομηνία που εκπνέει και η σχετική συμφωνία που έχει υπογράψει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με το Υπουργείο Υγείας", ανακοίνωσε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου το θέμα τέθηκε στη Γενική Συνέλευση, ως προς το αν θα συνεχιστεί η δωρεάν διάθεση των self test μετά και τις 6 Ιουνίου, "με δεδομένες τις συνθήκες διακίνησης των δωρεάν self test και τη λήξη του μνημονίου συνεργασίας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Υπουργείου.

 Η πρόταση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας ήταν να σταματήσει η αναπλήρωση αποθέματος από τις 4 Ιουνίου και από τις 7 Ιουνίου η διάθεση self test μέχρι εξαντλήσεως των όποιων αποθεμάτων. Ψήφισαν 103 υπέρ και 2 κατά. "Κατά συνέπεια από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου σταματά στην Αχαΐα η διάθεση δωρεάν self test (μέχρι εξαντλήσεως τυχόν αποθεμάτων ενώ φηφίστηκε και η δημιουργία αφίσας που θα μπει στις προθήκες των φαρμακείων για την ενημέρωση του κοινού". καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις