Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο τηλεοπτικός Ταρζάν, Τζο Λάρα

Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο τηλε...

Το ιδιωτικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί το Σάββατο από το αεροδρόμιο της πόλης Smyrna

Είδηση-σοκ κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός Τζο Λάρα, που είχε γίνει διάσημος ενσαρκώνοντας τον Ταρζάν, έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο 58χρονος ηθοποιός ήταν ένας από τους επτά επιβαίνοντες ενός μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους που συνετρίβη την Κυριακή στην πολιτεία Τενεσί, με τα σωστικά συνεργεία να μην τρέφουν πλέον καμία ελπίδα πως πρόκειται να βρουν επιζήσαντες. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και η σύζυγός του, Γκουέν Σάμπλιν Λάρα. «Δεν αναζητούμε πλέον επιζώντες σε αυτό το στάδιο. Χθες το απόγευμα βρέθηκαν αρκετά κομμάτια του αεροσκάφους και ανθρώπινα υπολείμματα», δήλωσε ο Τζόσουα Σάντερς, επικεφαλής των ομάδων έρευνας και διάσωσης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί το Σάββατο από το αεροδρόμιο της πόλης Smyrna, στο Τενεσί, και είχε προορισμό το Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα. Ωστόσο συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του στη λίμνη Πέρσι Πριστ, περίπου είκοσι χιλιόμετρα νότια από τη Νάσβιλ. Ο Τζο Λάρα έγινε διάσημος όταν ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Tarzan: The Epic Adventures» από το 1996 ως το 1997. Το 2002 παράτησε την υποκριτική για να αφοσιωθεί στη μουσική country.

Από προηγούμενη σχέση του ο άτυχος 58χρονος, είχε αποκτήσει έναν παιδί.

Πηγή:fthis

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight