Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξύπνησε η 48χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson

Ξύπνησε η 48χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕ...

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε η Κορίνα, μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις της, ήταν να μιλήσει με τους συγγενείς της.

Καλύτερα στην υγεία της είναι η 48χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με Johnson and Johnson. Το πρώτο πράγμα που ζήτησεμόλις ανέκτησε τις αισθήσεις της, ήταν να μιλήσει με τους συγγενείς της.

Υπενθυμίζεται ότι επτά ημέρες μετά από τον εμβολιασμό της, η 48χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και έπειτα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αφού το χτύπημα στην υγεία της ήταν πολλαπλό – θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό.

Παρ’ ο, τι οι γιατροί μετέφεραν στην αδελφή της και στο σύζυγό της  ότι η ζωή της «κρεμόταν από μια κλωστή« σήμερα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αντιμετώπισε την εσωτερική αιμορραγία και πηγαίνει ήδη καλύτερα.

«Μας πήραν μέσα από τη ΜΕΘ»
Τα παραπάνω νέα, μας μετέφερε συγκινημένος ο σύζυγος της αδελφής της κ. Γιώργος. Όπως περιέγραψε ο ίδιος αυτές τις πολύτιμες στιγμές στο newsit.gr: «Μας πήραν μέσα από τη ΜΕΘ με κινητό τηλέφωνο κάποιου γιατρού. Ο γιατρός έδωσε το τηλέφωνο στην Κορίνα να μας μιλήσει. Σοκαρίστηκα στην αρχή, δεν το πίστευα. Το ζήτησε απ’ ο,τι φαίνεται η ίδια  να μας ακούσει. Πρώτα μίλησε σε εμένα. Της είπα: “Καρδούλα μου, κορίτσι μου, πώς είσαι; Καλύτερα; Μου απάντησε: “ναι καλύτερα” και μετά της έδωσα την αδελφή της, με την οποία μίλησε αρκετή ώρα δεδομένης της κατάστασής της. Πολύ συγκινητικές οι στιγμές, αν σκεφτείτε ότι δεν μπορούμε καθόλου να τη δούμε και ήμασταν στο σκοτάδι».

Το γεγονός πως η 48χρονη από την Θήβα είναι αυτή τη στιγμή καλά, μας επιβεβαίωσε και η Αναστασία Κοτανίδου, διευθύντρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις