Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αυτή την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα στα θερινά σινεμά ο "Έντιμος Κλέφτης" με τον Λίαμ Νίσον

Αυτή την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα στα θεριν...

Σε διανομή της Tanweer - Αναμένουμε το φιλμ και στην Πάτρα

Το περιπετειώδες θρίλερ “Έντιμος Κλέφτης - Honest Thief” με πρωταγωνιστή τον 69χρονο Λίαμ Νίσον που ήταν να το δούμε στη διάρκεια του περασμένου χειμώνα αλλά οι αίθουσες έκλεισαν λόγω του covid 19 και έμεινε «στο ράφι», κάνει πρεμιέρα στα Ελληνικά θερινά σινεμά αυτή την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 σε διανομή της Tanweer και περιμένουμε να το δούμε και στην Πάτρα τις επόμενες μέρες. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Αμερικανού δημιουργού Μαρκ Γουίλιαμς.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Λίαμ Νίσον, οι Τζάι Κόρτνεϊ, Κέιτ Γουόλς, Ρόμπερτ Πάτρικ, Τζέφρι Ντόνοβαν και Άντονι Ράμος.

Ο επιβλητικός Λίαμ Νίσον της Οσκαρικής «Λίστας του Σίντλερ» αλλά και πολλών επιτυχημένων περιπετειών όπως η «Αρπαγή», πρωταγωνιστεί σε μία καταιγιστική περιπέτεια σε σενάριο και σκηνοθεσία του ανερχόμενου Μαρκ Γουίλιαμς (συν-δημιουργού της εξαιρετικής και βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Ozark»). Στο επίκεντρο της δράσης, εκτυλίσσεται μια ιστορία αγάπης με ήρωα έναν ληστή τράπεζας που σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να εξιλεωθεί. Τι θα συμβεί, όμως, αν οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον; Μία απολαυστική και αγωνιώδης πορεία, μία σειρά από περίπλοκους χαρακτήρες και ένα αναπάντεχο μήνυμα για την αγάπη που τελικά κινεί όλα τα νήματα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. 

Σύνοψη

Ο Τομ (Λίαμ Νίσον) είναι πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά κυρίως δύο: ένας διαβόητος ληστής και ένας φρεσκοερωτευμένος άντρας. Τα αισθήματα του για την την Άννι (Κέιτ Γουόλς) τον έχουν ωθήσει να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να αφήσει πίσω του την παρανομία. Αποφασίζει να παραδοθεί στο FBI και να στερηθεί τα χρήματα που έχει ληστέψει με αντάλλαγμα έναν δικαστικό συμβιβασμό και ένα νέο ξεκίνημα. Όταν όμως συνειδητοποιήσει ότι οι πράκτορες του FBI είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, αρχίζει ένα κυνηγητό γάτας-ποντικιού, όπου το κακό και το καλό μπερδεύονται και μόνο η αγάπη μένει αλώβητη.

Η ταινία «Έντιμος Κλέφτης - Honest Thief» βγήκε σε όσες αίθουσες ήταν ανοικτές στις ΗΠΑ στις 16 Οκτωβρίου 2020 από την Open Road Films και την Briarcliff Entertainment. Οι έως τώρα διεθνείς εισπράξεις του φιλμ φτάνουν τα σχεδόν 32 εκατ. δολάρια.

Όπως προείπαμε, ο «Έντιμος Κλέφτης» καταφθάνει επιτέλους στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 σε διανομή από την Tanweer.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture