Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά κι επεισόδια στο γήπεδο της Αχαϊκής- Έγιναν 29 συλλήψεις- ΦΩΤΟ

Φωτιά κι επεισόδια στο γήπεδο της Αχαϊκή...

Έχει σημάνει συναγερμός

22:30 Σε συλλήψεις μετατράπηκε οι 29 προσαγωγές οπαδών του Παναιγιάλειου. Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, εμπρησμό και χρήση κροτίδων και πυροτεχνημάτων. 

21:05 29 είναι οι προσαγωγές φιλάθλων που έγιναν στην Πάτρα μετά τα επεισόδια και την φωτιά που ξέσπασε έξω από το γήπεδο της Αχαϊκής στην Κ. Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οπαδούς του Παναιγιάλειου που είχαν ταξιδέψει από το Αίγιο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδια.

Η Αστυνομία τους παρακολούθησε και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει στην Πατρών Κλάους, όπου είχαν φτάσει με τα οχήματά τους. Πλέον διερευνάται κατά πόσο εμπλέκονται στο πετροπόλεμο που σημειώθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων. 

19:45 Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής πίσω από το γήπεδο της Αχαϊκής μετά από ρήψη καπνογόνου από φίλαθλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σημείο υπάρχουν και πολλά σκουπίδια που έχουν αρπάξει με αποτέλεσμα το έργο της κατάσβεσης να γίνεται δυσκολότερο. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το περιστατικό και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών έχουν γίνει και προσαγωγές από την Αστυνομία. 

18:20 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr η φωτιά καίει ξερά χόρτα πίσω ακριβώς από το γήπεδο της Αχαϊκής. Στο σημείο επιχειρούν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ επιτόπου βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι επέκταση της φωτιάς. 

 

17:34 Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο σε Πυροσβεστική και Αστυνομία από φωτιά που ξέσπασε στο γήπεδο της Αχαϊκής στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Αχαΐκής και του Παναιγιάλειου και ένας φίλαθλος πέταξε καπνογόνο με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά ξερά χόρτα που υπάρχουν στο σημείο.

Η Αστυνομία έχει κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων προς στον δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο. 

Η ένταση ξεκίνησε, όπως αναφέρει το sportin.gr, κατά την άφιξη της αποστολής του Παναιγιαλείου στην Κάτω Αχαγιά για το ντέρμπι με την Αχαϊκή.
Υπήρξαν επεισόδια, σύμφωνα με τους Αιγιώτες που καταγγέλουν πως δέχθηκαν επίθεση ο αρχηγός του Παναιγιαλείου Τάκης Παπαδόπουλος και ο προπονητής Μίλτος Γκόφας oι οποίοι έχουν περάσει στο παρελθόν από το σύλλογο. Διαβάστε περισσοτερα για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Γ΄Εθνικής στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις