Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ανάλυση των δεδομένων προκρίνει την μερική υπογειοποίηση, ανέφερε ο Υφυπουργός Γ. Κεφαλογιάννης

Η ανάλυση των δεδομένων προκρίνει την με...

Στη συνάντηση με τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα τέθηκαν κι άλλα θέματα όπως η άμεση επανεκκίνηση του Οδοντωτού

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Συζήτησαν για την άμεση εκκίνηση του Οδοντωτού καθώς και για την σχετική πρωτοβουλία του βουλευτή να ενταχθεί ο Οδοντωτός στην παγκόσμια καμπάνια του ΕΟΤ.

Αναφέρθηκαν επίσης στον προαστιακό και στην επέκταση των δρομολογίων στο συνολικό αριθμό των έξι από Πάτρα σε Δυτική Αχαΐα.

Ανέπτυξαν εκτενώς το θέμα της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα από το Ρίο μέχρι την Πάτρα.

Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοποίηση των τεχνικών και οικονομικών πόρων, η ανάλυση των σχετικών δεδομένων προκρίνει την μερική υπογειοποίηση, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η επιλογή της μεθόδου του  ανταγωνιστικού διαλόγου θα επισπεύσει σημαντικά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.

Ο κ. Φωτήλας όπως αναφέρει σχετική ανακοίνψση,  ενημερώθηκε και για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν πτήσεις προς το τέλος καλοκαιριού από το υδατοδρόμιο της Πάτρας. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση με πολλαπλά οφέλη για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, η οποία είχε «βαλτώσει» με την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέλους θα αξιοποιηθεί με ταυτόχρονη ενίσχυση της εναλλακτικής τουριστικής διακίνησης.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και συνεργασία για την προώθηση και άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που άπτονται του Υπουργείου και αφορούν στην Αχαΐα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις