Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Νikkie Tutorials: Εσύ κοιτάς τους τραγουδιστές της Γιουροβίζιον, αλλά τα παιδιά σου κάποια άλλη

Νikkie Tutorials: Εσύ κοιτάς τους τραγου...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποια είναι η 27χρονη Ολλανδέζα transgender με τους 14 εκατομμύρια οπαδούς στο διαδίκτυο, που της αρέσει η Φουρέιρα

Οσοι νεαρότεροι τηλεθεατές επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα ημιτελικά της Γιουροβίζιον είχαν αλλού το ενδιαφέρον τους: Δεν εστίαζαν στις επιδόσεις των τραγουδιστών, αλλά στην παγκόσμια διασημότητα των παρουσιαστών του διαγωνισμού, δηλαδή στην transgender influencer Nikkie Tutorials. «Μαμά, μαμά τι κάνει αυτή εδώ;» το ερώτημα για τους μικρότερους ειδήμονες του διαδικτύου. Και τότε αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τελικά η πραγματική star του event. H συγκεκριμένη κυρία με ύψος 1.89 είναι φαινόμενο των social media καθώς ο αριθμός των 14,6 εκατομμυρίων followers δεν είναι βέβαια διόλου ευκαταφρόνητος.

 

Η «πελώρια» Nikkie de Jager, γνωστή  ως «Nikkie Tutorials», που σόκαρε τους followers της όταν αποκάλυψε ότι γεννήθηκε άνδρας και ότι στα 19 της ολοκλήρωσε τη διαδικασία αλλαγής φύλο, καθιερώθηκε δείχνοντας τεχνικές μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης στο You Tube. Όταν μάλιστα έκανε την εν λόγω αποκάλυψη με ένα βίντεο στο κανάλι της,  πέτυχε πάνω από 15 εκατομμύρια views.  Η 27χρονη Ολλανδέζα είχε δηλώσει:

«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό αλλά με τους δικούς μου όρους. Θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με μια αλήθεια της ζωής μου που με έκανε αυτή που είμαι. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Κάτι που σημαίνει ότι είμαι transgender. Στο δημοτικό φορούσα γυναικεία ρούχα… Άλλοι με δέχονταν και άλλοι με κορόιδευαν… Το να κάνω αυτό το βίντεο, είναι τρομακτικό αλλά και ανακουφιστικό».

Η μητέρα της συμφώνησε με την αλλαγή φύλου και ξεκίνησε στα 14 να παίρνει ορμόνες. Στα 19 ολοκληρώθηκε η αλλαγή της. Η Nikkie έγινε περισσότερο γνωστή στην Ελλάδα όταν αναφέρθηκε στο instagram της στην Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πόσο καλή ήταν στην εμφάνισή της στην Eurovision. Μετά το viral βίντεο με την εκδήλωση της σεξουαλικής της ταυτότητας τον Ιανουάριο του 2020, η De Jager ήταν φιλοξενούμενη στο «The Ellen DeGeneres Show», όπου μίλησε για την  πορεία της ως τρανσέξουαλ. Η νεαρή youtuber από την Ολλανδία είναι σίγουρα  η celebrity στην παρουσίαση του 65ου διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ.  Όταν της προτάθηκε να λάβει μέρος στο event εξήγησε «Από τη στιγμή που κέρδισε ο Duncan Laurence στο Tel Aviv, ευχόμουν μόνο ένα πράγμα: να συμμετέχω στην oλλανδική εκδοχή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Όταν με πλησίασαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ένιωσα μεγάλη τιμή». Το βράδυ της Πέμπτης την είδαμε με ολοκέντητη τουαλέτα και αψεγάδιαστο μακιγιάζ να επισκιάζει όλους τους άλλους. Αναμφίβολα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View