Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελληνο-ολλανδή Στεφανία με την αξιοθαύμαστη green box συμμετοχή παλεύει απόψε για την πρόκριση της Ελλάδας

Η Ελληνο-ολλανδή Στεφανία με την αξιοθαύ...

Με το χορευτικό κομμάτι "Last Dance" - Εμφανίζεται στην 4η θέση - Φορά ρούχο του Βρεττού Βρεττάκου και η σκηνοθεσία είναι του Φωκά Ευαγγελινού

Η μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και τη νεαρή εκπρόσωπο μας Στεφανία Λυμπερακάκη που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία με καταγωγή από τον Έβρο, έφτασε. Απόψε στις 22.00 live από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας διεξάγεται ο Β’ Ημιτελικός της 65ης Eurovision και η Ελλάδα διαγωνίζεται στην 4η θέση με τη λαμπερή και ταλαντούχα Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) να ερμηνεύει το χορευτικό τραγούδι «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με την ιδιαίτερη σκηνοθετική σφραγίδα του Μεσολογγίτη Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος πραγματικά έχει στήσει ένα απαιτητικό υπερθέαμα με τους 4 χορευτές που συνοδεύουν την Στεφανία να χορεύουν στην ουσία στα τυφλά μιας και φορούν πράσινες λαχανί ολόσωμες φόρμες που κρύβουν και τα μάτια τους. Η Στεφανία διεκδικεί απόψε ένα από τα 10 «εισιτήρια» για τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 στις 22.00.

Το «Last Dance» έχει αρέσει και σύμφωνα με τα πιο τελευταία προγνωστικά μπορεί να μην είναι στις πρώτες θέσεις ωστόσο είναι ανάμεσα στα 10 πρώτα, γεγονός που μας χαρίζει αισιοδοξία ότι απόψε θα μπορέσει να προκριθεί και να δώσει χαρά σε όλους τους Έλληνες. Το ρούχο της Στεφανίας, η μοντέρνα μωβ, ολόσωμη φόρμα με τα κρυσταλλάκια Swarovski, είναι μια δημιουργία που επιμελήθηκε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος που έχει ντύσει τη Μπιγιονσέ και άλλους σταρ.

Στον σχολιασμό του Β’ Ημιτελικού όπως και στον Α’ την περασμένη Τρίτη, θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Η 19χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό από το 1974 που συμμετέχει αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, φέτος, στην Eurovision.

Κάποια μικρά τεχνικά θέματα δεν έλειψαν από τις πρόβες της Τετάρτης που κυρίως είχαν να κάναουν με τα υπολείμματα καπνού που άφηναν τα εφέ της συμμετοχής της Εσθονίας που εμφανίζεται 2η. Την γενική πρόβα την Τετάρτη το βράδυ είδαν και βαθμολόγησαν όπως παραδοσιακά γίνεται οι επιτροπές των χωρών που θα δώσουν το 50% της βαθμολογίας ενώ το άλλο 50% θα προέλθει από τις ψήφους του κοινού.  

Στον Β' Ημιτελικό συμμετέχουν οι χώρες:

Σαν Μαρίνο

Εσθονία

Τσεχία

Ελλάδα

Αυστρία

Πολωνία

Μολδαβία

Ισλανδία

Σερβία

Γεωργία

Αλβανία

Πορτογαλία

Βουλγαρία που θεωρείται και εκ των φαβορί με την Victoria και το "Growing Up Is Getting Old"

Φινλανδία

Λετονία

Ελβετία που επίσης θεωρείται ακλόνητο φαβορί με τον νεαρή καλλιτέχνη από το Κόσοβο Gjon's Tears και το «Tout l'Univers» και

Δανία.

*Τα τραγούδια των «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και της Ολλανδίας, ως διοργανώτριας χώρας, δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Ψηφίζουν όμως, στους δύο ημιτελικούς και στον αποψινό Β' Ημιτελικό ψηφίζουν η Γαλλία, η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία.

Και ο αποψινός Ημιτελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, απευθείας, από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, διαδικτυακά από το ertnews.gr, καθώς και το ERTFLIX. Οι επισκέπτες της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μπορούν να δουν απευθείας τη διοργάνωση από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, πατώντας την ένδειξη «LIVE». Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται διαθέσιμα, λίγες ώρες μετά τη μετάδοσή τους, όσα έγιναν στο Ahoy Arena του Ρόντερνταμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight