Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό

Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενα...

Τι είπε

Φορώντας ένα λαμπερό ασημί φόρεμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή του Α΄ Ημιτελικού της Eurovision μαζί με τέσσερις ακόμα χορεύτριες και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Ο καθρέπτης στο σκηνικό φωτίστηκε με τη φράση «Εl Diablo» και στο τέλος του κομματιού τα μεγάλα χρυσά γράμματα «πήραν» φωτιά. Η Έλενα Τσαγκρινού και η Κύπρος πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, επιβεβαιώνοντας έτσι τα προγνωστικά.

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Σαββάτου, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα. Ήταν όλο αληθινό. Ήρθε από την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα μεγάλη ανάγκη. Πάνω στη σκηνή ένιωσα τρελά. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα, πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό performance. Είχα αγωνία πάρα πολύ για το αν θα περάσω στον τελικό. Όλα ήταν στο δευτερόλεπτο. Έχουμε ξετρελαθεί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Πριν ανέβω στη σκηνή δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, προετοιμαζόμουν. Έκανα πολύ ζέσταμα και πολύ φωνητική.

Στον τελικό πάμε για μια μεγάλη μάχη. Είναι δύσκολα και πολύ ανταγωνιστικά φέτος. Ελπίζω και εύχομαι να πάμε πολύ καλά. Ήταν μια μεγάλη αρχή. Θα κοιμηθώ πολύ ωραία, γιατί θέλω να είμαι έτοιμη για τον τελικό. Πιστεύω πως η Eurovision χρωστάει μια νίκη στην Κύπρο» είπε η Έλενα Τσαγκρινού, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Γιώργο Αρσενάκο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight