Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ατύχησε η νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί στο Αμερικάνικο box office

Ατύχησε η νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί...

Παίζει μία μάχιμη πυροσβέστη στο "Αυτοί που Εύχονται το Θάνατο μου" που αναμένεται να δούμε και στα Ελληνικά θερινά σινεμά στις 10 Ιουνίου 2021

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για την 45χρονη Αμερικανίδα σούπερ σταρ του κινηματογράφου Angelina Jolie που είναι κόρη του παλιού σταρ Γιον Βόιτ, έχει τιμηθεί με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου, παίζει στο σινεμά από τα 7 της χρόνια (είχε κάνει το ντεμπούτο της στο «Looking’ to Get out» του Χαλ Άσμπι) και από το 2016 είναι σε διαδικασία διαζυγίου και σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των 6 παιδιών της με τον πρώην σύζυγο της, Brad Pitt.

Τα μαντάτα είχαν να κάνουν με την πρεμιέρα της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, το «Those Who Wish me Dead – Αυτοί που Εύχονται το Θάνατο μου» του Taylor Sheridan, ένα θρίλερ επιβίωσης που σηματοδοτεί και τον 1ο action ρόλο της εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. Η Jolie εξάλλου είχε μία πολύ επιτυχημένη πορεία με περιπέτειες με επικίνδυνες σκηνές όπως τα φιλμ «Lara Croft: Tomb Raider», «Mr & Mrs Smith», «Wanted», «Salt», κ.α.

Η νέα ταινία που επιχειρεί να συνδυάσει τα ριψοκίνδυνα stunt , μ’ ένα μεγαλύτερο δραματουργικό βάθος, παρά τα υψηλού προφίλ ονόματα των συντελεστών της (εκτός της Τζολί παίζουν και οι Νίκολας Χουλτ και Aidan Gillen) είχε δυστυχώς ένα αναιμικό ξεκίνημα το περασμένο τριήμερο 15-17/5/2021 τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στις ΗΠΑ στο box office κατέλαβε την 3η θέση με 2,8 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις αρκετά πίσω από το «Spiral», την 9η συνέχεια του splatter θρίλερ «Saw – Σε βλέπω» που στο προβληματικό ακόμη πεδίο των αιθουσών λόγω της πανδημίας με τις χωρητικότητες να είναι ακόμη περιορισμένες, έπιασε άνετα την κορυφή με 8,7 εκατ. δολάρια.

Στο «Those Who Wish me Dead» η Τζολί υποδύεται μία μάχιμη, ειδικά εκπαιδευμένη πυροσβέστη, την Hannah που ανήκει στους πυροσβέστες που πέφτουν με αλεξίπτωτα στην καρδιά σχεδόν της φωτιάς. Όταν σε μία αποστολή κατάσβεσης τα πράγματα πάνε στραβά, η Hannah θ’ αποτραβηχτεί σ’ έναν απομονωμένο πυροσβεστικό σταθμό και κάποια στιγμή θα κληθεί να βοηθήσει έναν πιτσιρικά, τον Connor (στο ρόλο ο 14χρονος Finn Little)  που τον κυνηγούν δύο δολοφόνοι (Nicholas Hoult, Aidan Gillen).

Οι παραγωγοί της ταινίας όπως έγραψε το Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly (τεύχος Μαΐου 2021) έστησαν ένα τεράστιο δασικό σκηνικό και κατόπιν του έβαλαν φωτιά με όλα τα προσήκοντα μέτρα ελέγχου και ασφαλείας ενώ η Τζολί όπως είπε, θαύμασε πραγματικά το δύσκολο έργο των αληθινών πυροσβεστών που μία ομάδα τους είχε και χρέη συμβούλου στο φιλμ.

Η Τζολί που έχει δοκιμάσει και να σκηνοθετήσει με καλά αποτελέσματα ιδίως στο «Unbroken» το 2014, δηλώνει πάντως ενθουσιασμένη που έπαιξε και μία υπερηρωίδα στο επερχόμενο μπλοκμπάστερ φιλμ της Μάρβελ, «Eternals» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ φέτος, Chloe Zao, όπου υποδύεται την αθάνατη πολεμίστρια Thena.

Χάρηκε που έπαιξε στο «Eternals» καθώς τα παιδιά της είναι φαν όλα αυτά τα χρόνια των ηρώων και των ταινιών της Μάρβελ, όπως είπε η Τζολί στο Entertainment Weekly.

Τέλος για το «Αυτοί που Εύχονται το Θάνατο μου» που μπορεί να το δει κάποιος & στην streaming πλατφόρμα του HBO Max, ν’ αναφέρουμε πως έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στα Ελληνικά θερινά σινεμά σε διανομή της εταιρείας Τanweer, στις 10 Ιουνίου 2021 και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture