Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσίασε η Στεφανία Λυμπερακάκη στην 1η της πρόβα στην αρένα του Ρότερνταμ

Εντυπωσίασε η Στεφανία Λυμπερακάκη στην ...

Εμφανίστηκε on stage ντυμένη με μοντέρνα μωβ δημιουργία Vrettos Vrettakos

Ντυμένη σε μωβ αποχρώσεις η 19χρονη εκπρόσωπος μας στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) ανέβηκε στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας 10/5/2021 στο stage της Ahoy Arena του Ρότερνταμ της Ολλανδίας και πραγματοποίησε την 1η της πρόβα ερμηνεύοντας το «Last Dance». Η Στεφανία που είναι ανιψιά του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου και η οικογένεια της ζει στην Ολλανδία εμφανίστηκε φορώντας μία μωβ ολόσωμη φόρμα που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, ασορτί γάντια, λίγο πάνω από τους αγκώνες, που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους, και μπότες στην ίδια απόχρωση.

Οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν επίσης σε απαλά μωβ χρώματα ενώ την ταλαντούχα και φωτογενή Στεφανία πλαισιώνουν χορευτές ντυμένοι στα λευκά. Να θυμίσουμε ότι το χορευτικό έχει επιμεληθεί ο Μεσολογγίτης Φωκάς Ευαγγελινός που ήταν και ο «αρχιτέκτονας» της μεγάλης νίκης της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον του 2005 με το «My number one» και την Έλενα Παπαρίζου.

Όπως γράφτηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα εφέ που χρησιμοποίησε η ελληνική αποστολή μιας και η ταλαντούχα τραγουδίστρια φαίνεται να είναι σε μια μαγική μωβ πόλη.

Η χώρα μας θα εμφανισθεί τέταρτη (4η) στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 ενώ η δεύτερη πρόβα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (13/5).

Η 1η πρόβα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Ο Γιάννης Μουρίκης έχει σχεδιάσει το σκηνικό, ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών και η εταιρία Asterman δημιούργησε τα γραφικά. Οι χορευτές που συνοδεύουν την Στεφανία Λυμπερακάκη είναι οι: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης και Κώστας Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight