Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πιτσιρικάς από τα "Καλύτερα μας Χρόνια" θ' ανακοινώσει την βαθμολογία στην Γιουροβίζιον

Ο πιτσιρικάς από τα "Καλύτερα μας Χ...

Ο ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, ο μικρούλης Άγγελος της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ θα ανακοινώσει τις βαθμολογίες 8, 10 και 12 της Ελλάδας

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη και αυτό όπως έγινε γνωστό θα είναι ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος ηθοποιός Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνει το κοινό στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια». Ο χαριτωμένος πιτσιρικάς παίζει τον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου (Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη) και την μεγάλη βραδιά του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τους τρεις υψηλότερους βαθμούς (8, 10 και 12) της Ελλάδας και συνάμα θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ο Μανώλης Γκίνης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύτηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Μπορεί να μην έχει αναδειχθεί στα ΜΜΕ ωστόσο είναι εντυπωσιακό ότι η 19χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision μεταξύ των 39 χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι η Stefania και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» προσφάτως στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού» και προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα 2/5/2021.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συνάντηση και να ακούσετε το τραγούδι της Ελλάδας «Last dance» από τη Stefania, σε μια εξαιρετική acoustic διασκευή.

H Στεφανία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ολλανδία όπου έχει παίξει και σε νεανική τηλεοπτική σειρά. Είχε επιλεγεί από πέρυσι για να πάει στην Eurovision, ωστόσο ο διαγωνισμός ακυρώθηκε τελικά το 2020 λόγω της πανδημίας κι έτσι δεν μπόρεσε να διαγωνιστεί με το τραγούδι «Supergirl». Η Ελλάδα και η ΕΡΤ έμεινε σταθερή στην επιλογή της Στεφανίας για φέτος με τη μόνη διαφορά ότι ταξιδεύει στο Ρότερνταμ για να διαγωνιστεί στον 2ο ημιτελικό της Πέμπτης 20/5 στην 4η θέση που έχει κληρωθεί, με άλλο τραγούδι, το «Last Dance» που ήδη πάει καλά και από πλευράς στοιχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight