Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Θανάσης Αλευράς ως Φουρέιρα και η Μπέττυ Μαγγίρα ως Τάμτα έκλεψαν τις εντυπώσεις

Ο Θανάσης Αλευράς ως Φουρέιρα και η Μπέτ...

Στη Eurovision βραδιά του σώου Your Face Sounds Familiar το βράδυ της Κυριακής 9/5/2021 στον ΑΝΤ1

Το δημοφιλές τραγουδιστικό show μεταμορφώσεων Your Face sounds Familiar επέστρεψε δριμύτερο μετά τη διακοπή μίας εβδομάδας λόγω του εορτασμού του Πάσχα και είχε πολλές εκπλήξεις και γέλιο στο αφιέρωμα σε τραγούδια της Eurovision, το βράδυ της Κυριακής του Θωμά 9/5/2021. Μάλιστα το σώου που παρουσιάζει με ξεχωριστό μπρίο η Κεφαλονίτισσα Μαρία Μπεκατώρου που σε μία στιγμή της βραδιάς απείρως ενθουσιασμένη ομολόγησε κοιτάζοντας την κάμερα "αγαπώ αυτή τη δουλειά", ξεκίνησε με την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον στο Άμστερνταμ, την 19χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που τραγούδησε το «Last Dance» με τον συνθέτη του κομματιού Δημήτρη Κοντόπουλο να την συνοδεύει στο πιάνο.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος που είναι ο δημιουργός του τραγουδιού μαζί με τους Arcade και τη Sharon Vaughn, παρέμεινε μάλιστα στο σώου ως γκεστ 5ο μέλος της κριτικής επιτροπής, στην οποία ως γνωστόν συμμετέχει ο Πατρινός σώουμαν και ερμηνευτής Τάκης Ζαχαράτος που κλέβει ολοένα την παράσταση με τις ατάκες και το κέφι του.  

Τις εντυπώσεις θα λέγαμε πως κέρδισε στο Eurovision edition του Your Face Sounds Familiar all star, το βράδυ της Κυριακής ο αμίμητος πραγματικά Θανάσης Αλευράς που χάρισε ίσως την πιο διασκεδαστική στιγμή του σώου καθώς ερμήνευσε ως Ελένη Φουρέιρα από το εναρκτήριο μέρος του τελικού της Γιουροβίζιον του 2019 στο Τελ Αβίβ, το «Dancing Lasha Tumbai». Ακόμα ο Ίαν Στρατής έκανε τον Σουηδό Μανς Ζεμερλόου που είχε πει το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα και ο Πασχάλης Τσαρούχας ως γκεστ έκανε τη Βέρκα Σερντούσκα από την Ουκρανία που είπε το «Toy» της Νέτα από το Ισραήλ.

Ξεχώρισε και η Τάνια Μπρεάζου που πραγματικά «εξαφανίστηκε» και έγινε αγόρι, εν προκειμένω ο Ιταλοαιγύπτιος Μαχμούτ και ερμήνευσε το «Soldi» που ήρθε 2ο στη Γιουροβίζιον του 2019 αλλά και ο Ησαΐας Ματιάμπα που έμοιαζε πολύ στη Σοφία Βόσσου όταν το 1991 στη Ρώμη της Ιταλίας εκπροσώπησε την Ελλάδα με την περίφημη «Άνοιξη» του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Μετά την ψηφοφορία των κριτών, των καλλιτεχνών και του κοινού νικήτρια του επεισοδίου αναδείχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα που έκανε ολόιδια την Τάμτα όταν προ 2 ετών εκπροσώπησε την Κύπρο στη Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Replay» και πήρε την 15η θέση. Μάλιστα φορούσε και το ίδιο ακριβώς ρούχο της Τάμτα που παραχώρησε ευγενικά η Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Από τα κλου της βραδιάς και η εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα που τραγούδησε μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου ως Stereo Mike τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον το 2011 που είχε έρθει μάλιστα 7η, “Watch my dance”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight