Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος στην κριτική επιτροπή του νέου Your Face Sounds Familiar

Ο Τάκης Ζαχαράτος στην κριτική επιτροπή ...

Το σώου με παρουσιάστρια και πάλι την Μαρία Μπεκατώρου φιλοδοξεί να ξεκινήσει στις 14/2/2021 στις 21.00 στον ΑΝΤ1

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, του Αγίου Βαλεντίνου, το νέο «Your Face Sounds Familiar» στο κανάλι του ΑΝΤ1, στις 21.00 το βράδυ και μάλιστα μεταξύ των 4 μελών της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Πατρινός σώουμαν, μίμος και ερμηνευτής Τάκης Ζαχαράτος.  

Στη σκηνή του δημοφιλούς σώου, πρόκειται όπως έγινε γνωστό, να βρεθούν ξανά για να μεταμορφωθούν σε διάσημα πρόσωπα της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής βιομηχανίας οι Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και ο Ίαν Στρατής. Το «Your Face Sounds Familiar – All Star» θα παρουσιάσει όπως και τα προηγούμενα, η Μαρία Μπεκατώρου με το γνωστό της μπρίο και κέφι.

Η δεκάδα των… βετεράνων θα κριθεί εκτός από τον Τάκη Ζαχαράτο, και από τους Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Ο 7ος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar-All Star» λοιπόν που αναμένεται με ενδιαφέρον από το κοινό, θα κάνει πρεμιέρα αν δεν αλλάξει κάτι, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ANT1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight