Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι ετοιμάζει ο Δήμος στην Πλαζ- Πότε μπαίνουν ναυαγοσώστες

Πάτρα: Τι ετοιμάζει ο Δήμος στην Πλαζ- Π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι εργασίες θα γίνουν

Αλλαγές κι ένα γενικό «λίφτινγκ» στις παραλίες ετοιμάζει ο Δήμος Πατρέων. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Πλαζ η οποία συγκεντρώνει αρκετούς πατρινούς αφού βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου, Ανδρέας Αντωνόπουλος, στην Πλάζ θα γίνουν αρκετές αλλαγές, διορθώσεις και εργασίες.

«Θα τοποθετηθούν ντουζιέρες, καινούργιες καμπίνες αλλά και καινούργιες ομπρέλες. Θα υπάρξει συνολική παρέμβαση στο χώρο που περιβάλει την Πλαζ. Θα έχουμε τη δυνατότητα, όπως φαίνεται, να φτιάξουμε και το σημείο όπου βρίσκεται το παλιό κολυμβητήριο . Επιπλέον θα στρωθεί με άμμο για να είναι βατό και να μην κινδυνεύσει κανείς. Θα αλλαχθεί και η είσοδος της Πλαζ» αναφέρει ο κ. Αντωνόπουλος.

Όπως εξήγησε οι εργασίες θα γίνουν μέσα στο Μάιο και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι παρεμβάσεις θα είναι και σε άλλες παραλίες, στα Βραχνέικα, στο Ρίο κ.λπ.

Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνόπουλος: «Την 1η Ιουνίου αναμένεται να είναι στις θέσεις τους και οι ναυαγοσώστες  «Είναι μία δαπάνη που δυστυχώς επιβαρύνει τους Πατρινούς  Είναι ένα πρόβλημα που έχουν όλοι οι Δήμοι. Έχει γίνει διαγωνισμός, υπάρχει ο ανάδοχος και μένουν οι υπογραφές. Τέλος σκοπός είναι να λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις, πιο ολοκληρωμένα σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν να λειτουργούν κοντά στις 20 Ιουνίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις