Ανυπομονούν οι παριζιάνοι για τα γλυκά- κομψοτεχνήματα του κορυφαίου chef François Perret
Οι απανταχού λάτρεις των γλυκισμάτων αναστατώθηκαν με την είδηση του πρώτου ζαχαροπλαστείου του εμβληματικού ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι. Με την ονομασία Ritz Paris Le Comptoir, πανέμορφες και λαχταριστές δημιουργίες του chef François Perret θα περιμένουν το κοινό σε αυτόνομο χώρο στη rue Cambon 38 από τις 7 Ιουνίου. Μετά από pop up πειράματα με εποχιακά «περίπτερα» ζαχαροπλαστικής στο ισόγειο του αρχοντικού κτιρίου της πλατείας Vendome, το διάσημο ξενοδοχείο προχώρησε την ιδέα του ζαχαροπλαστείου σε άλλο σημείο, το οποίο θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί ως τις 7 το βραδάκι. Ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης François Perret μιλά για μια «boutique gourmande» που θα επιτρέψει στους παριζιάνους να δοκιμάζουν madeleines, tartes και cakes με την αίγλη του θρύλου του Ritz. Μιλάμε βέβαια για γλυκά – κομψοτεχνήματα των οποίων οι φίνες και γαργαλιστικές εικόνες φιγουράρουν ήδη σε περιοδικά όπως η γαλλική Vogue και το AD.
Προτείνονται πρωτίστως η barquette au caramel και τα Croissants du Ritz Paris
Boissons pâtissières
Eδώ βλέπετε brioche au lait και salmon sandwich
Οι tartes aux fraises
Η μακέτα του ζαχαροπλαστείου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr