Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ποια Lady Gaga; Στην Times Square της Νέας Υόρκης «ίπταται» η Ελένη Φουρέιρα

Ποια Lady Gaga; Στην Times Square της Νέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πελώριο μπάνερ της Spotify απεικονίζει την τραγουδίστρια, ημίγυμνη, πάνω σε ουρανοξύστη

Αυτό κι αν είναι «παράσημο»:Η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης έγινε η εκρηκτική performer Ελένη Φουρέιρα. Mια τεράστια ημίγυμνη sexy φωτογραφία της αγναντεύει τα φωταγωγημένα κτίρια και τους δρόμους της εμβληματικής περιοχής της διάσημης μεγαλούπολης.

Αυτή η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η  εντυπωσιακή τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και show woman στέφθηκε  ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Ελένη Φουρέιρα, η no1 καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «Yayo», που κυκλοφορεί από την Panik Records και κατέκτησε τα charts, ενώ μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια YouTube προβολές.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View