Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η φημολογούμενη "ερωμένη" του πρίγκιπα: Γιατί η βασίλισσα την κάλεσε στη κηδεία του Φίλιππου

Η φημολογούμενη "ερωμένη" του ...

Η κόμισσα Πένι Κάτσμπουλ ήταν μια από τις παρουσίες στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου που προκάλεσαν εντύπωση

Εκτός από την κομψότατη Κέιτ Μίντλετον που έκανε μια επιβλητική εμφάνιση στη βασιλική κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, μια από τις παρουσίες που έκαναν εντύπωση και συζητήθηκαν πολύ ήταν αυτή της 67χρονης Πένι Κάτσμπουλ, η οποία είχε στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Για πολλά χρόνια, το όνομά της δεν έλειπε από καμία ιδιωτική βασιλική εκδήλωση του παλατιού.

Το διαζύγιο και η παρηγοριά από τον πρίγκιπα Φίλιππο
Στα 67 της, η κόμισσα Πηνελόπη "Πένι" Κάτσμπουλ, γνωστή στο παρελθόν ως λαίδη Ρόμσεϊ και αργότερα ως λαίδη Μπράμπουρν, ήταν ανάμεσα στους 30 καλεσμένους που παρακολούθησαν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

 
Η γνωριμία της με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έγινε σε έναν αγώνα πόλο, όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και σε σχέση με τον λόρδο Ρόμσεϊ, τον εγγονό του Ερλ Μαουντμπάτεν, Νόρτον Νάτσμπουλ.

Ο Νόρτον ήταν φίλος με τον πρίγκιπα Κάρολο αφού οι δυο τους ήταν συμμαθητές από το σχολείο. Το 2010, ο Νόρτον την εγκατέλειψε και μετακόμισε στις Μπαχάμες για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την 60χρονη λαίδη Νούταλ. Εκείνη έμεινε πίσω και ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν αυτός που την στήριξε περισσότερο.

Από τότε, η Πένι και ο Φίλιππος περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί. Συχνά ήταν καλεσμένη σε πάρτι που διοργάνωναν τα Σαββατοκύριακα στο απομονωμένο Wood Farm, στο κτήμα Σάντριγχαμ. Ωστόσο, δεν έμενε ποτέ όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εκεί.

Οι παπαράτσι είχαν φωτογραφήσει πολλές φορές την ίδια και τον Φίλιππο στις βόλτες του με την αγαπημενη του άμαξα και η σχέση τους είχε γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης στα ταμπλόιντ.

Dukegate: Η διαρροή της συνομιλίας τους
Αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε διαρρεύσει μια συνομιλία ανάμεσα στην Πένι και τον πρίγκιπα Φίλιππο μέσω ηλεκτρονικής υποκλοπής.

Σε αυτή οι δυο τους συζητούσαν με οικειότητα για διάφορα ιδιωτικά ζητήματα της βασιλικής οικογένειας, από το διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνα, μέχρι την Καμίλα. Συζήτησαν ακόμη και την επέμβαση ισχίου της βασιλομήτορος.

Οι πλήρεις λεπτομέρειες εκείνης της βραδινής τηλεφωνικής κλήσης δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

Αυτή η μαγνητοσκοπημένη συνομιλία του δούκα του Εδιμβούργου και της Πένι ονομάστηκε Dukegate, προκαλώντας την οργή του πρίγκιπα Φίλιππου.

Γιατί την κάλεσε στον γάμο η βασίλισσα Ελισάβετ
Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, φέρεται να ήταν πολύ "χαλαρή" με το θέμα του Φίλιππου και της Πένι.

Πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια είχε περιγράψει ότι: "Η βασίλισσα σήκωνε τους ώμους της και έλεγε: "Του Φίλιππου του αρέσει να την έχει κοντά του"". Ο Φίλιππος από την άλλη, "δεν πίστευε ότι είχε κάνει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να αισθάνεται ένοχος και δεν έδινε καμία απολύτως σημασία στο τι πιστεύει ο κόσμος". Κάπως έτσι λοιπόν θα σκέφτηκε η βασίλισσα, εξάλλου ο ίδιος ο Φίλιππος θα την ήθελε εκεί αυτή την ημέρα, οπότε η σύζυγός του δεν θέλησε να πάει κόντρα στις επιθυμίες του.

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight