Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Χάλει Μπίμπερ: Hot baby με φλούο πράσινο σακάκι και τολμηρό σορτσάκι στο Μπέβερλι Χιλς

Χάλει Μπίμπερ: Hot baby με φλούο πράσινο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 24χρονη Aμερικανίδα πρόβαλε τα πόδια της με ένα καθημερινό trendy outfit για νεαρά κορίτσια

Ξεσήκωσε όλα τα βλέμματα στους δρόμους του Beverly Hills, η 24χρονη καλλονή Χάλει Μπίμπερ, πηγαίνοντας σε επαγγελματικό ραντεβού. Η σύζυγος του δημοφιλούς pop star Τζάστιν Μπίμπερ και ανιψιά του ηθοποιού Αλεκ Μπάλντουιν, ακολουθεί τη μόδα δίχως να ξεχνάει να υπογραμμίσει το νεαρό της ηλικίας της και τη sexy πλευρά της. Αυτή τη φορά συνδύασε ένα ανδρόγυνο σακάκι Kwaidan Editions σε έντονο green lime τόνο με «καυτό» τζιν σορτσάκι έτσι ώστε τα υπέροχα, μαυρισμένα πόδια της να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Το outfit συμπλήρωσαν τσάντα και πέδιλα Bottega Veneta, εσωτερικό γκοφρέ τοπ Toteme, περιδέραια- ροζάρια Shay και Jachie Aiche στο λαιμό και διαμαντένιες βέρες Anita Ko στα χέρια. Η Χάλει, δεν αποχωρίζεται το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, τους χρυσούς κρίκους και το ατημέλητο «καρέ» της.

Τα αμερικάνικα media ανέφεραν όπως το τόσο προκλητικό σορτς θύμισε την  Daisy Dukes, από την παλιά τηλεοπτική σειρά Dukes. Εμείς θα πούμε ότι συνδύασε με επιτυχία αρκετές τάσεις μαζί, όπως τα neon χρώματα, το power dressing με τα σακάκια και τα κοστούμια αλλά και τα iconic accessories, από τα ευρωπαικά σαλόνια της μόδας. Με καταγωγή από την Αριζόνα, το super model με την τεράστια απήχηση στο νεαρόκοσμο είναι πια παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια, με συνεχείς εκδηλώσεις λατρείας στο σύζυγό της μέσω διαδικτύου. Ξεκίνησε την πορεία της ως μοντέλο του πρακτορείου Ford ποζάροντας για Top Shop και Sonia Rykiel και ακολούθησαν πολλά εξώφυλλα, τηλεόραση και συνεργασίες με διάσημα brands. Aπό πρόπερσι είναι παγκόσμια πρέσβειρα των Levi’s. Aρχικά πάντως ήθελε να γίνει χορεύτρια. Το ύψος της είναι μόλις 1.71.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View